Luomivärikynällä teet kestävän silmämeikin ilman pohjustusta tai turhaa kikkailua.

1. Korres Volcanic Minerals Twist Eyeshadow, 19 e.

Korresin meikeissä suositaan luonnonmukaisia ainesosia, ja myös merkin luomivärikynä sisältää vulkaanisia mineraaleja, joiden luvataan hoitavan ihoa. Kiinnostuneempi olen kuitenkin pigmentistä ja pysyvyydestä, jotka ovat nekin onneksi kohdallaan. Voidemaista tuotetta voi heti levityksen jälkeen häivyttää, mutta sen jälkeen vedenkestävä väri jämähtää paikoilleen.

2. Lumene Nordic Noir Longwear Eyeshadow Stick, 15,50 e. TESTIN VOITTAJA

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Lumenen luomiväri yllättää metallinhohtoisella pigmentillään. Suoraan puikosta levitettynä väri on intensiivisin, mutta vahvan värin rajat kaipaavat häivyttämistä, ellet tavoittele hyvin graafista ilmettä. Väri pysyy luomilla ilman pohjustusta iltaan asti eikä keräänny luomivakoon. Ruskea sävy toimii myös pehmeänä silmänrajauksena. Loistava hinta-laatusuhde!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Sisley Phyto-Eye Twist, 45 e.

Laaja valikoima upeita ja erikoisia sävyjä. Sormenpäällä häivyttäessä pigmentti pehmenee aikalailla, mutta suoraan kynästä jälki on todella näyttävää. Kynä on muita testituotteita paksumpi, joten millintarkkaa jälkeä sillä on turha tavoitella.

4. Lancôme Ombre Hypnôse Stylo, 29,90 e.

Kynässä on kapeneva kärki, minkä ansiosta se sopii silmien rajaamiseen muita tuotteita paremmin. Lisäksi kynän pohjaan on piilotettu erillinen teroitin – nerokasta! Väri todella pysyy paikoillaan, jopa suihkussa käynnin ajan. Vaatii siis hyvän silmä-meikinpuhdistusaineen.

5. Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick, 37 e.

Kermainen koostumus on helppo pehmentää sormenpäällä levitysvaiheessa, mutta myös tämä väri jämähtää kuivuttuaan tiukasti paikoilleen. Sävyjä on tarjolla yli 10 erilaista, mutta hämmentävästi ne ovat kaikki punertavia tai ruskeita. Hyvä tuote, mutta ei parempi kuin puolet edullisemmat kilpakumppaninsa.

6. Laura Mercier Caviar Stick, 32 e.

Pehmeää luomiväriä ehtii häivyttää hyvin ennen kuin se kuivuu paikoilleen. Värin luvataan kestävän luomilla koko päivän, mutta tässä kovatasoisessa joukossa tuote jää kuitenkin häntäpäähän. Upeana hohtavan sävyn pigmentti haalistuu hieman päivän mittaan, ja väriä kerääntyy luomivakoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla