Sävyttävät aurinkosuojat tuovat kasvoille hehkun jo ennen aurinkoa.

Mádara Plant stem cell age-defying face sunscreen SPF30 33,55 e/40 ml

Tässäpä hyvä tuote pakkauksesta alkaen.Tuubin kapea nokka annostelee voidettasiististi juuri sopivan määrän. Tuoksu on miellyttävän pirteä ja mikä tärkeintä, voide sävyttää kasvot hillityn kauniisti.

Epionce Daily Shield Tinted Lotion SPF50 55 e/50 ml

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tuotteen mainitaan sopivan meikkipohjaksi, ja meikattu vaikutelma sitä käyttämällä syntyykin. Ilman muuta meikkiä peittävä tuote tekee kasvoista vähän haamumaisen näköiset, vaikka valittu värisävy on oikea. Levittyy erinomaisesti ja tuntuu iholla miellyttävältä, tuoksu on mieto ja hienostunut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Atopik sävyttävä aurinkosuoja SPF 30 29,90 e/30 ml TESTIN VOITTAJA

Tuote on kotimaista luonnonkosmetiikkaa, mikä mielessäni lisää sen pisteitä jo valmiiksi. Tärkeintä on kuitenkin, että voide toimii, levittäytyy kauniisti ja sävyttää sopivasti. Huonona puolena on tuoksu, joka ei ole sinällään epämiellyttävä, mutta turhan voimakas herkkänenäisille. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen hankinta.

Avene Sun B-protect SK50+ 15,90 e/30 ml

Tuubista pursutettaessa tuote vaikuttaa epämääräiseltä valkoiselta tahnalta, mutta muuntautuu iholla sopivasti sävyttäväksi. Vaikutelma on juuri sopivan eikä yhtään liian peittävä. Mieto tuoksu. Kompakti pakkaussopii pienimpäänkin meikkipussiin.

Ultrasun Face SPF30 25,50 e/50 ml

Liukkaasti levittyvää tuotetta mainostetaan erittäin nopeasti imeytyväksi, mutta ainakin minun sekaihollani pysyi rasvainen tunne pitkään levittämisen jälkeen. Kun tuote imeytyi, sävy oli luonnollinen. Tuotteen tuoksuttomuuslupaus pitää täydellisesti – se ei todellakaan tuoksu miltään.

La Roche-Posay Anthelios Pigmentationtinted cream SPF50+ 23 e/50 ml

Tuotteen koostumus oli testin paksuimpia,sen siisti levittäminen vaati huolellisuutta ja vaivannäköä. Lopputulos kuitenkin lopulta kestää siistinä jopa takatalven yllättävässä raesateessa. Hyvin suunnitellusta pakkauksesta annostelu on helppoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla