Sävyttävät kosteusvoiteet tekevät kaunistautumisesta helppoa.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow -sävyvoide 35 e/30 ml

Hieman geelimäinen voide on pakattu purkkiin, josta annostelu on paljon sotkuisempaa kuin monien muiden tuotteiden pumppupullosta. Geelimäinen koostumus kyllä levittyy hyvin. Tuoksu on vieno ja miellyttävä. Peittää moitteettomasti kaiken, mikä peittämistä kaipaa.

Avene Hydrance BB light -emulsiokosteusvoide, 31,60 e/40 ml

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tuotteen kerrotaan sopivan normaalin ihon lisäksi myös pintakuivalle ja herkälle iholle, ja kovin hellävaraiselta se tuntuukin. Levittyy erittäin hyvin, lopputulos hyvällä tavalla luonnollisen näköinen. Ei riittäisi peittämään, jos kasvoissa olisi paljon peiteltävää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

La Roche-Posay Toleriane Sensitive Moisturizer, 23 e/40 ml

Monta miedosti tuoksuvaa tuotettakin mainostetaan hajuttomana, mutta tämä on aidosti tuoksuton. Pumppupullo annostelee tuotetta siististi. Peittävyys voisi olla parempikin: kasvoni ovat väriltään aika tasaiset, mutta sävy ei riitä täysin peittämään poskipäiden pientä punoitusta. Tuote on suunnattu erityi-sesti herkästi reagoivalle ja allergiselle iholle, mutta sopii kaikille ihotyypeille.

BTB13 Antioxidant BB Cream 38 e/30 ml

Ensi sipaisusta saakka tuntee kyllä, että kyseessä on laatutuote. Pakkaus on näppärä ja lopputulos tasainen. Iho näyttää jopa heleältä, vaikka se ei talven jäljiltä ole raikkaimmassa kuosissaan. Peittää riittävästi, mutta melko kevyesti.

Clinique Moisture Surge™ Sheertint Hydrator 36 e/40 ml

Käytän useita tämän merkin tuotteita, joten ennakko-odotukseni olivat korkeat. Voide tekee lupaamansa,eli kaunistaa ja kosteuttaa. Peittävyys oli testin selvästi vahvin. Nämä ovat toki makuasioita, mutta minulle hennompi ja heleämpi lopputulos olisi ollut toivotumpi. Tämä muistuttaa tavallista meikkivoidetta.

Shiseido BB Cream 39 e/ 30 ml TESTIN VOITTAJA

Yritän suhtautua kosmetiikkaan viileän ammattimaisesti, mutta näin hyvän tuotteen kohdatessani kyllä innostun. Shiseidon bb-voide on tuubin tyylikkäästä ulkomuodosta alkaen mainio tuote, jolla saan aikaan helposti juuri toivomani lookin, luonnollisen ja heleän.Tämä jää meikkipussini vakituotteeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla