Emilia Vuorisalmi tankkaa energiaa kookosöljystä ja Los Angelesin auringosta.

Moni nainen sanoo suhtautuvansa kauneudenhoitoon rennosti, mutta Emilia Vuorisalmi myös elää sanojensa mukaan. Hän on saapunut yöllä Los Angelesista ja
tulee aamulla kuvattavaksi hiukset märkinä. Arjessa meikiksi riittävät BB-voide ja ripsiväri.
”Pidän luonnollisesta lookista, mitä nyt pahimmat pigmenttiläiskät peitän meikillä.”
Rasva on kuitenkin tärkeää, ulkoisesti ja sisäisesti. Kookosöljyä kuluu paljon. Sitä Emilia laittaa aamulla myös maitokahviin pitämään verensokerin kurissa.
”En kiellä itseltäni mitään ruokia. Olen oppinut kuuntelemaan kehoani niin ravinnon kuin liikunnankin suhteen."

”Pidän luonnollisesta lookista, mitä nyt pahimmat pigmenttiläiskät peitän meikillä.”

Liikunnan pitää olla palauttavaa silloin, kun työssä on rankka vaihe, koska stressi on kumulatiivista. Parikymmentä minuuttia stepperillä ja venyttely voivat riittää. En ole hyvä nukkuja, joten en treenaa kovaa iltaisin. Jos elämä on tasapainossa, en tarvitse kehonhuoltoa. Jos selkä tai lihaskalvot ovat stressin takia jumissa, käyn akupunktiossa ja osteopaatilla.”
Stressiä ja aivojen toimintaa Emilia on miettinyt monelta kantilta kirjoittaessaan rakkauden käsikirjaksi kutsumaansa Sekaisin LOVEsta -teosta, jossa käsitellään rakkauden ja eron vaikutusta aivojen toimintaan. Aihe alkoi kiinnostaa oman eron jälkeen.

”Suomessa on paljon burn outia, ehkä sää vaikuttaa.”

”Puolet avioliitoista kariutuu. Ihmisillä on taipumus tietynlaisiin valintoihin, ja toisilla on paremmat edellytykset pysyä suhteessa. Pohdin sitä, kenen kannattaa erota ja kenen ei. Näitä asioita voi tutkia neurokemian, psykologian ja genetiikan avulla.”
Emilia sanoo, että onni on puoliksi geneettistä ja puoliksi ajatuksia ja tekoja. Itse hän on nyt onnellinen siitä, että on selvinnyt erokriisistä hyppäämättä lohtusuhteisiin. Hän tekee asioita, joista unelmoi.
”Suomessa on paljon burn outia, ehkä sää vaikuttaa. Käyn usein Kaliforniassa, jossa nautin auringosta ja saan energiaa. Suomessa käyn harvoin hoidoissa, mutta Los Angelesissa pidän korealaisesta spasta, jossa vartalon iho kuoritaan tosi tehokkaasti.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla