Ruokakirjailija, kustantaja Hanna Gullichsen, 36, ei antaisi pois yhtäkään naurunryppyään.
 

Kun katsoo Hanna Gullichsenin heleänä hohtavaa ihoa, on vaikea kuvitella, että hän kärsi vielä joitakin vuosia sitten vaikeista iho-ongelmista. Avokadopastan reseptistä tunnetuksi tulleelle bloggaajalle ja ruokakirjailijalle puhkesi ensimmäisen raskauden aikana aikuisiän akne. Hormonipaiseet tekivät kipeää.

”Kokeilin vaikka mitä ihonhoitokeinoja, mutta tuntui, että kaikki ärsyttivät ihoa entisestään. Kosmetologi sanoi, että ihooni jää ikuiset arvet”, Hanna muistelee.

Nyt Hanna on tokaluokkalaisen pojan äiti ja näppylät muisto vain. Ihon pelasti lopulta Dermalogica-sarja, jonka nimeen Hanna vannoo edelleen. Hän puhdistaa kasvot sarjan puhdistusöljyllä, ja kuivan ihon pintaan muodostuneet juonteet katoavat kosteuttavilla tipoilla. Myös aurinkosuojaa Hanna käyttää päivittäin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”En voi käyttää ripsiväriä tai huulipunaa, sillä hieron ripsarin ja syön punan pois päivän mittaan.”

”Kadun, että ajattelemattomana teininä otin aurinkoa ilman suojaa. Naurunryppyjäni kuitenkin rakastan. Ne ovat osa elettyä elämää.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yrittäjänä työskentelevän Hannan kalenteri on täynnä merkintöjä, mutta varsinaista päivärutiinia hänellä ei ole – ei edes meikkaamisen suhteen. Arkisin Hanna käyttää tasoittavaa primer-pohjustusvoidetta. Kulmat hän värjäyttää kerran parissa kuukaudessa.

”En voi käyttää ripsiväriä tai huulipunaa, sillä hieron ripsarin ja syön punan pois päivän mittaan.”

Hanna uskoo kehon pysyvän balanssissa, kun kuuntelee sen viestejä. Rakkain liikuntaharrastus on juoksu, joka on tuonut Hannan elämään fyysisen hyvinvoinnin lisäksi myös rakkautta. Hannan hehkuun on osasyynä marraskuussa solmittu avioliitto juoksuvalmentaja Joonas Laurilan kanssa. Aviomiehen kanssa kokkaillaan ahkerasti.

”Laitan ruokaa aina viinilasi kädessä, lasillinen kuuluu päivittäiseen ruokavaliooni”, Hanna paljastaa.

Pienet ruokailottelut tekevät Hannan arjesta juhlaa.

”Emme panosta perjantai- tai lauantai-iltoihin, vaan olemme alkaneet tehdä maanantaisin hauskoja juttuja. Jos arki on ihanaa, niin koko elämä on ihanaa.” Siina Leppä

 

Vierailija

Ei päiväkään yli 45-vuotiaan näköinen. Lisäksi elää menneessä, ainakin sukunimensä osalta.

  • ylös 143
  • alas 37
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ikäisensä oloinen, persoonallinen ja kivannäköinen nainen . Ja ihan hyvin toi juuri TV:ssä esiin oman näkökantansa ko. keskustelussa. Törkeää arvostella ulkonäköä yms. jatkuvasti. Parhaimman näköinen oli toimittajan kanssa!

Myönsi juovansa runsaasti viiniä ja vichyä. Harmi jos viini on elämän keskipiste. Varsinkin perheellisellä ihmisellä.

  • ylös 123
  • alas 36
Sisältö jatkuu mainoksen alla