Leena Harkimon, 52, suosikit kauneudenhoidossa ovat Alorée-ihonhoitosarjan puhdistustuotteet ja Kanebo Sensai 38 -ripsiväri.
Leena Harkimon, 52, suosikit kauneudenhoidossa ovat Alorée-ihonhoitosarjan puhdistustuotteet ja Kanebo Sensai 38 -ripsiväri.

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset puhuvat kauneudesta ja ovat kuvassa ilman meikkiä.

Eduskunnasta pois jäänyt Leena Harkimo elää nyt välivaihetta, jota rytmittävät ajanvietto lasten, Joelin ja Leon, sekä kääpiösnautserin pennun Skorpan kanssa.

”Koen nykyisin luksukseksi sen, että saan keskustella poikien kanssa rauhassa, esimerkiksi viedessäni Leoa kouluun. Autossa tulee juteltua asioista aivan eri tavalla kuin ennen, kun kiireen keskellä vaihdettiin muutama sana.”

Kauneudenhoidon rutiineista Leena sanoo aina pitäneensä tunnollisesti kiinni.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”On itsestään selvää, että puhdistan kasvot aamuin illoin. En muista, että olisin koskaan mennyt nukkumaan meikit kasvoilla.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Herkkäihoinen Leena on viime vuosina viehättynyt luonnonkosmetiikasta. Kun sopiva tuote löytyy, hän hamstraa saman tien koko sarjan kaappiinsa. Aiemmin iho oikkuili, kun Leena hoiti kasvojaan tuhdeilla tuotteilla.

”Kokeilin iholle aina kaikkea uutta ja ihmeellistä.

Aineet olivat liiankin tehokkaita, eikä iho päässyt koskaan rauhoittumaan.”

Meikkaamisen avuksi Leena keksi vajaa vuosi sitten kestopigmentoinnit. Nyt kevyesti korostetut kulmat sekä silmänrajaukset ovat aina valmiina. Muuksi ehostukseksi riittää arkisin kevyt mineraalimeikkipohja sekä ripsiväri.

”Totesin, että jossakin vaiheessa elämää omat värit rupeavat häipymään. Pigmentoinnit antavat heti kasvoille ilmettä, joten ajattelin, että mikä jottei. Olen ollut näihin todella tyytyväinen.”

Kuntoaan Leena hoitaa lenkkeilyn lisäksi lähikoulun jumppatunneilla. Ruokavalionsa Leena haluaa sisältävän mahdollisimman paljon vihreää. Salaatit sekä itsepuristettu vehnänorasmehu-shotti ovat olennainen osa dieettiä. Aamukahvin joukkoon hän laittaa maidon sijasta teelusikallisen neitsytkookosöljyä sekä riisijuomaa.

”Silloin tällöin nautin lasin viiniä tai palan suklaata. Tai molempia.” G

Sisältö jatkuu mainoksen alla