Kauneuden ja mainonnan ammattilainen Anne Kukkohovi inhoaa epäluonnollisuutta mutta sallii huijauksen.

”Tiedän paljon kosmetiikan vaikutuksista, sillä testaan lähes kaikkea, mitä eteen tulee”, sanoo Anne Kukkohovi. Juuri nyt kokeilussa on ulkomaisista lehdistä bongattu reverse-hiustenpesu. Siinä hiuksiin pannaan suihkussa ensin hoitoaine, jota levitetään eniten latvoihin, ja sen annetaan vaikuttaa. Sitten hiukset, etenkin päänahka, pestään sampoolla. Pesu tuuheuttaa jopa vaalennetut, pitkät hiukset.

Kokeilujen tuloksena Anne myös pesee hampaansa kerran viikossa ruokasoodalla, taivuttaa ripsensä lusikalla ja kuorii ihonsa neitsytkookosöljyn ja suolan seoksella. On myös kauneusasioita, joita hän ei kokeile:
”Inhoan kestopigmentointeja ja epäluonnollisuutta. En koskaan nyppisi kulmiani oikein ohuiksi. Olen kulmakarvanatsi. Inhoan myös hämähäkkiripsiä ja selkeitä hiustenpidennyksiä. Mutta niin kauan kuin voi huijata silmää, kaikki on sallittua.”

Rakastan kokeilla kaikkea uutta, ja se pätee erityisesti meikkeihin.

Annen oma kauneusmoka on se, ettei hän läheskään aina jaksa meikata luonnonvalossa. Kelmeässä kylpyhuoneessa tehty meikki voi nimittäin päivänvalossa yllättää. Hänen kauneussyntinsä taas on nettishoppailu.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Mitä villimpi lupaus ja kalliimpi hinta, sitä varmemmin tuote lähtee ostoskoriin. Morkkis on sen mukainen.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Anne on ruoka- ja kauneusasioissa luomulinjoilla, kuten myös hänen uusi kosmetiikkasarjansa Supermood. Kiinnostus alkoi jo toistakymmentä vuotta sitten, kun hän joutui pohtimaan, miten hoitaa allergisen vauvansa ihoa.

”Aluksi ostin lapselle sampoot ja rasvat luomuversioina kunnes ajattelin, etteivät ne varmaan huonoa tekisi minullekaan. Tällä hetkellä olen vihreydessä noin ysi asteikolla yhdestä kymmeneen. Se koskee pesuaineita, ihonhoitoa ja ruokaa. Mutta en ole tuomitseva enkä ehdoton. Rakastan kokeilla kaikkea uutta, ja se pätee erityisesti meikkeihin. Ripsivärin pitää pysyä, ja luomivärissä on oltava kunnon pigmentti.”

Muovirinnat

Silikonirinnoista sitten olet kuitenki pitänyt! Outoa, aika rajua leikkaus verrattuna ripsiin tms.

  • ylös 113
  • alas 57
luomutar

Onko olemassa todellakin muoti-ja kauneusmaailmassa sellaisia naisia, jotka eivät tykkää hius-ja ripsipidennyksistä, rakennekynsistä, hampaiden valkaisusta ym.turhakkeista?

  • ylös 80
  • alas 54
Sisältö jatkuu mainoksen alla