Juontaja-toimittaja Vappu Pimiä, 36, laittaa maallakin hajuvettä.

”Olen löytänyt huulipunan”, sanoo Vappu Pimiä painokkaasti. Eikä mitä tahansa huulipunaa, vaan kirkkaan oranssin, vahvan fuksian ja puhtaan punaisen.

Viola-tyttären syntymän jälkeen Vapun yöunet jäivät usein lyhyiksi, ja se näkyi varjoina silmien alla. Peitepuikkoakin tehokkaammaksi kikaksi hän hoksasi kirkkaan huulipunan, joka piristi ihmeesti ilmettä — hyvä vinkki kaikille huonounisille!

Vapun suhde kosmetiikkaan on muutenkin käytännöllinen ja läheinen, joutuuhan hän televisiotyön takia olemaan meikissä meikattavana tuon tuosta. Glamour meikattavana olemisesta on karissut, se on työaikaa.Maalla ollessaan Vappu ei meikkaa, mutta laittaa hajuvettä. Kaupunkipäiviin kuuluu kevyt meikki.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Iän myötä meikin määrä on vähentynyt”, sanoo Vappu, jota on siunattu hyvällä iholla. Se on etu tv-työläiselle. Hän on myös oppinut pitämään silmistään, joissa on persoonallinen ”eskimopoimu”.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kosmetiikan suhteen Vappu on innokas kokeilija, mutta ”järjen rajoissa”. Lentokentillä ja laivoilla hän saattaa innostua tekemään kovasti ostoksia, mutta esimerkiksi pistokset eivät kiinnosta. Häntä kauhistuttaa se, että parikymppiset tytöt alkavat tuutata täyteaineita huuliinsa.

”Lauren Bacall oli ihana, hän vanheni kauniisti.”

Vuosien julkisuuden myötä Vappu on oppinut tietämään, mikä hänelle sopii ja keiden meikkaajien kanssa yhteistyö sujuu. Hän muistelee ensimmäistä lehtihaastatteluaan Big Brotherin alkaessa.

”Minulla ei ollut ketään luottomaskeeraajaa enkä ymmärtänyt puuttua asiaan, vaikka näin, että meikistä tulee ihan kamala. Silmissä oli lilaa ja vaaleanpunaista helmiäistä ja huulissa vaaleaa helmiäispinkkiä. Se kuva putkahtelee vieläkin esille arkistoista ja kerran pääsin sen ansiosta jollekin Epäonnistunut tyyli -sivulle.”

 

Vierailija

Ei saakeli! Juhannus..eikun Vappu näyttää jopa siedettävältä kun ei ole tyylilleen uskollinen överimeikki päällä!

  • ylös 89
  • alas 50
Nature

Todella kaunis ilman meikkiä! Ihmisten tulisi meikata paljon vähemmän. Luonnollisuus on valttia!

  • ylös 86
  • alas 48
Sisältö jatkuu mainoksen alla