Sopraano Laura Pyrrö, 37, hoitaa itseään joogalla ja jäätelöllä.

Muhkea, leijonanharjaa muistuttava tukka, nauravat silmät ja leveä hymy ovat merkittävä osa Laura Pyrrön taiteilijankarismaa. Oopperanystävien lisäksi hän nousi suuren yleisön tietoisuuteen viimeistään viime vuoden Tähdet, tähdet -televisio-ohjelmasta.

Laura kertoo tulevansa perheestä, jossa äiti ei lähde edes viemään roskia ilman huulipunaa, ja isoäitikin on tarkka ulkonäöstään. Laura itse meikkaa vahvasti keikoille, mutta arkisin meikkipussi pysyy suljettuna. Kullanvaaleaa tukkaakaan ei ole koskaan värjätty.

”Olen joskus miettinyt hampaiden valkaisemista, mutta sitten olen ajatellut, että mitä jos en pidäkään lopputuloksesta. Ripsi- tai kynsipidennyksiä en ole koskaan edes harkinnut.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Laura panostaa ennen kaikkea ihonhoitoon. Kuivaihoisen pelastukseksi ovat nousseet kosteuttavat seerumit ja kuivaöljyt. Hän hankkii suosikkituotteensa yleensä lentokenttämyymälöistä. Ulkonäön pikafreesaukseen hänellä on nopea resepti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Matta punainen huulipuna sekä aurinkolasit päähän, siinä on pettämätön, naisellinen yhdistelmä.”

Taannoin Intian-reissulla hot joogaan hurahtanut Laura harrastaa lajia muutaman kerran viikossa. Lopun vapaa-ajan täyttää italianvinttikoira Arto, jonka kanssa Laura lenkkeilee useamman kerran päivässä.

Kiireisen keikkakauden aikana sopraano hemmottelee itseään salmiakilla, juustoilla ja jäätelöllä vaikka joka ilta, jos siltä tuntuu. Syksyisin pannulla paistuvat Lauran itse keräämät suppilovahverot ja kantarellit.

”Pyrin myös säilyttämään kohtuuden kaikessa. Jos aikomuksenani on syödä puoli litraa jäätelöä illalla, nautin illalliseksi vaikkapa kasvissosekeiton. En pystyisi elämään vain terveysruoalla. Syöminen on tärkeä osa elämän nautintoja”, Laura sanoo. Siina Leppä

Sisältö jatkuu mainoksen alla