Sisustussuunnittelija Helena Karihtala uskoo raittiin ulkoilman kaunistavaan vaikutukseen.

”Näytän vitaaliselta ja energiseltä, tai ainakin toivon niin. Silmieni väri ei ole ihan tavanomainen, siitä pidän myös”, arvioi sisustussuunnittelija Helena Karihtala ulkonäkönsä parhaita puolia. Elinvoimainen ulkonäkö ei ole ainoastaan kosmetiikkatuotteiden ansiota, sillä Helena lenkkeilee säännöllisesti, oli sää mikä tahansa.

”Raitis ulkoilma on yksi ’kauneustuotteeni’. Ja hikoilu poistaa kuonaa niin kasvoista kuin vartalostakin.”

Helena kuuluu siihen suomalaisnaisten pieneen vähemmistöön, joka ei värjää hiuksiaan. Kaunis, tumma väri on äidin perintöä. Helena pesee lyhyet hiuksensa päivittäin, mutta taitavan kampaajan ansiosta ne asettuvat kauniisti vähällä vaivalla.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Hoidan pintakuivaa ihoani säännöllisesti, mutta varon ylihoitamista. Käytän kosteuttavia naamioita, kuorintaa harvemmin. Joskus ennen töihin menoa teen suihkussa käydessä kevyen kuorinnan ja levitän sen jälkeen kosteuttavan naamion. Annan sen vaikuttaa aamiaisen ja Hesarin lukemisen ajan.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Helenan päivämeikki on kevyt. Kesällä hänelle riittää sävyttävä kosteusvoide, talvella hän ohentaa sillä meikkivoidetta. Kotona ja vapaa-ajalla hän ei käytä meikkiä lainkaan.Suuria kipukohtia Helena ei ulkonäöstään löydä.

”Kaikillahan on jotain, mikä ei ole niin mieleen. Olen lanteikas. Se ei häiritse, mutta se on otettava pukeutumisessa huomioon. Minulla on naiselliset muodot, ja olen sinut kehoni kanssa.”

 

Mirjam

En tiedä hänen ikäänsä mutta voisi kuvan perusteella luulla alle kolmikymppiseksi. Todella kaunis ihminen.

  • ylös 25
  • alas 27
aksuli

Mirjam kirjoitti:
En tiedä hänen ikäänsä mutta voisi kuvan perusteella luulla alle kolmikymppiseksi. Todella kaunis ihminen.

Kaunis kyllä, mutta ei kolmekymppisellä ole pystyryppyjä huulissa..

  • ylös 18
  • alas 18
Sisältö jatkuu mainoksen alla