Ruotsalainen Sarah Klang laulaa sydänsuruista, mutta hurmaa hersyvällä huumorillaan.

Laulaja Sarah Klang, 27, kuvailee Instagram-tilillään itseään Ruotsin surullisimmaksi tytöksi.

Sitä on vaikea uskoa, kun katsoo Sarahin julkaisemia videoita, joissa hän tanssii alushousuissaan tai ratsastaa rodeotyyliin matkalaukkunsa päällä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zooma in :/

A post shared by Sarah Klang (@sarahklang) on

– Lauluni ovat melankolisia ja aika surullisia, koska musiikki on ollut minulle aina keino käsitellä vaikeita asioita. Keikoilla tunnelma on kuitenkin paljon iloisempi. Nautin esiintymisestä niin paljon, että olisi outoa, jos vaikuttaisin lavalla surumieliseltä, Sarah kertoo puhelimitse.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Omalla tyylillä

Countrya, americanaa ja poppia yhdistävä Sarah Klang on noussut nopeasti kansainväliseen suosioon. Hän julkaisi Grammis-palkitun debyyttialbuminsa vuonna 2018, ja toinen albumi Creamy Blue ilmestyi viime lokakuussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nyt Sarah kiertää keikkailemassa ympäri Eurooppaa, ja saapuu myös Helsingin Tavastialle helmikuussa.

Edellisen kerran hänet nähtiin Helsingissä vuosi sitten, kun hän esiintyi jäähallissa First Aid Kit -yhtyeen lämmittelijänä.

–Vielä pari vuotta sitten työskentelin isäni smörrebröd-ravintolassa, ja nyt esiinnyn loppuunmyydylle salille Lontoossa. Vastaanotto on ollut mahtava.

Sarah stailaa itse itsensä ja bändinsä.

–Vielä jonkin aikaa sitten en tuntenut kuuluvani muotimaailmaan, koska minulla ei ollut rahaa eikä oikeanlaista vartaloa muotiluomuksiin. Vaikka Instagramia kritisoidaan siitä, että se luo ulkonäköpaineita, minulle se tarjosi ensimmäistä kertaa mahdollisuuden nähdä plus-kokoisia malleja ja erinäköisiä, inspiroivia naisia.

Instagram: @sarahklang

Sisältö jatkuu mainoksen alla