Maaliskuun Glorian upea päämuotijuttu kuvattiin Los Angelesin hienostoalue Bel Airissa.

 

Los Angelesissa oli ollut pitkään hellekeli, mutta kuvauspäivänä oli varsin kylmä. Siksipä myös uima-altaan vesi oli hyistä. Mallimme Bianca hoiti homman kuitenkin ammattimaisesti.Kylmäverisyys kulkenee suvussa, sillä amerikkalainen, meksikolaistaustainen Bianca kertoi, että hänen 65-vuotias äitinsä harrastaa avantouintia.

Toinen malli Polina, 29, on kotoisin kaukaa Siperian takaa, Koillis-Venäjältä. Hän kasvoi pienessä 200 asukkaan kylässä 13-vuotiaaksi, jolloin hänet lähetettiin lähimpään isompaan kaupunkiin yläkouluun tätinsä huostaan. Lähin kaupunki ei tosin ollut kovinkaan lähellä, sillä ajomatkaa sinne kertyi 18 tuntia.

Kansikuvamme oli koko päivän viimeinen kuva. Kuvaaja Juha Mustonen kertoo, että hän onnistui avustaja Fabion kanssa valaisemaan makuuhuoneen niin onnistuneesti, että halusivat kokeilla vielä yhtä ylimääräistä kuvaa päivän päätteeksi. Se kannatti.

Hehkuvia värejä, hulmuavia helmoja ja paljettien kimallusta. Kesän muodissa on lupa leikitellä!

Glorian kesänumeron muotijuttu kuvattiin uudessa St. George -luksushotellissa Helsingissä. Kurkkaa kuvausten tunnelmiin ja poimi videolta parhaat ideat kesän menoihin.

Muotikuvausten lopputuloksen näet uudesta kesä-heinäkuun Gloriasta.

 

 

 

Ihan kohta on syyskuu – ja entistäkin upeampi Gloria Fashion Show. Liput kannattaa ostaa heti heinäkuun alussa, sillä viime vuonna show myytiin loppuun nopeasti.

”Pukeutumisessa on samaa ilmaisuvoimaa kuin laulujen tekemisessä. Kummassakaan ei ole rajoja. Viime aikoina olen innostunut taas väreistä, paljettitakeista ja bändipaidoista. Seuraan myös paljon suomalaisia uusia suunnittelijoita”, laulaja-lauluntekijä Ellinoora kuvaa suhdettaan muotiin.

Carrie- ja Leijonanharja -hiteistään tunnetuksi tullut artisti avaa tämän vuoden Gloria Fashion Show’n.

”Se on minulle tosi iso juttu”, hän iloitsee.

Gloria Fashion Show järjestetään Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa, jonne tänä vuonna rakennetaan venetsialaishenkinen, palazzomainen kokonaisuus.

”On hauskaa tuoda teolliseen tilaan loistokkuutta ja ilmavuutta. Inspiraation lähteenä olivat venetsialaiset torit, vanhanaikaiset kulissit sekä ponnahduskirjat”, tilasuunnittelija Ilkka Mälkiäinen kertoo.

Tekijäkaarti muotitoimittaja-stailisti Liisa Kokon johdolla marssittaa lavalle syksyn upeimmat muotikokonaisuudet ja tunnelmat. Illan musiikista vastaa edellisvuosien tapaan dj-kaksikko D.R.E.A.M.

Malleina ovat muun muassa kesä-heinäkuun Glorian päähaastattelun tähti Jaana Ukkola, toukokuun Glorian Kansallisooppera-muotijutun charmantti malli Ben Desombre, Razavin sisarukset Maryam ja Shadi sekä yleisön suursuosikki Nala Ranskasta.

Liput tulevat myyntiin 1.7. Hanki lippusi ajoissa, sillä viime vuonna show myytiin loppuun jo elokuun alussa.

Gloria Fashion Show Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa lauantaina 1.9. klo 15, 17 ja 19. Liput ticketmaster.fi.