Muotimaailman värikkäin nainen Anna Dello Russo on netissä syttynyt tähti.

Muotitoimittaja. Fashionista. Stylisti. Muusa. Muoti-ikoni. Italialainen Anna Dello Russo on näitä kaikkia – ja perinpohjaisesti. Legendaarinen muotikuvaaja Helmut Newton onkin kuvaillut häntä sanaparilla ”fashion maniac”.

Myös pelkillä ADR-nimikirjaimillaan tunnettu nettiajan muotivaikuttaja ponnahti julkisuuteen katutyylivalokuvaajien Jak&Jilin ja Sartorialistin kuvien ansiosta vuonna 2006. Annan viisi vuotta sitten aloittamalla omalla nimellä toimivalla blogilla (www.annadellorusso.com) ja hänen Instagram-tilillään @anna_dello_russo on miljoonia seuraajia. Hän kirjoittaa ja kuvaa omaa elämäänsä ja arkeaan, joka on täynnä matkustelua, muotia – ja joogaa, jolla hän aloittaa joka aamun.

Anna pukeutuu aina suoraan näytöslavoilta peräisin oleviin luomuksiin. Hänen tyyliinsä kuuluvat isot turkit, kimaltelevat asusteet, korkokengät, logot, lyhyet mekot ja näyttävät päähineet. Keskustelupalstoilla tyyliä on kritisoitu niin kitsimäiseksi kuin mauttomaksikin. Toisaalta sen mutkattomuus, hauskuus ja hällä väliä -asenne ihastuttavat.

Annan kiinnostus muotiin syntyi nuoruudessa eteläitalialaisessa Barin kaupungissa, kun hän ihasteli vanhempiensa ystävien vaatteita ja asusteita. Hän opiskeli taidehistoriaa ja valmistui muotialan maisteriksi Milanosta. Opintojen jälkeen Anna siirtyi työskentelemään ensin Vogue Italialle, sitten L’Uomo Voguelle. Vuodesta 2007 lähtien Anna on työskennellyt Japanin Voguessa tittelillä Editor at Large ja lehden luovana konsulttina. Vuonna 1996 hän meni naimisiin upeassa Dolce & Gabbanan puvussa. Avioliitto jäi lyhyeksi, ja eropäivänä Anna pukeutui mustaan Balenciagan pukuun.

Anna Dello Russon työnjälki muistuttaa hänen omaa tyyliään. Hänen muotieditoriaalinsa ovat värikkäitä, täynnä koruja ja asusteita. Japanin Vogueta onkin kuvailtu koko lehtiperheen uskaliaimmaksi ja kokeilevimmaksi. Se kannattaa napata tuliaiseksi reissusta, sillä Suomessa lehteä ei myydä.

Japanin pestistä huolimatta Milano on Annan koti. Siellä hänellä on kaksi asuntoa – yksi hänelle itselleen ja koiralleen Cucciolinalle. Toiseen asuntoon hän säilöö edellisen kauden muotiluomukset. Annan sanotaan omistavan esimerkiksi yli 4 000 kenkäparia ja 250 mustaa smokkitakkia, eikä hän mielellään pukeudu samaan asuun kahdesti.

Hanki lippusi syksyn Gloria Fashion Show'hun nyt ja säästä selvää rahaa.

Joko olet hankkinut lippusi syksyn kuumimpaan muotitapahtumaan, Gloria Fashion Show'hun 1.9.?

Hanki se nyt: jos ostat lipun ennen äitienpäivää 13.5., saat lipun hinnasta alennusta 5 euroa ja Glorian näytenumeron kaupan päälle!

Lippuja on rajoitettu määrä, eli toimi nopeasti.

Erikoishintaiset liput löydät täältä:

Näytös klo 15: https://www.ticketmaster.fi/event/230359

Näytös klo 17: https://www.ticketmaster.fi/event/230361

Näytös klo 19: https://www.ticketmaster.fi/event/230363

 

Gloria Fashion Show 1.9.2018 Helsingin Kaapelitehtaalla.

Denim ja kesä kuuluvat yhteen. Katso videolta  miten kesän farkkumuoti toimii käytännössä.

Nyt farkkuhame on taas muotia, ja denimiä käytetään asussa kiireestä kantapäähän. Kuvasimme kesän ihanan farkkumuodin toukokuun Gloriaan. Kuvauksissa syntyneeltä videolta pääset kurkistamaan jutun parhaita herkkupaloja. Katso ja nauti!

 

Iso D -farkkumuotijutun löydät 3.5.2018 ilmestyneestä toukokuun Gloriasta.