So Katet ovat nahaksi tullut kenkäunelma.
So Katet ovat nahaksi tullut kenkäunelma.

Christian Louboutinin So Kate -kengissä yhdistyy kaikki, mikä korkkareissa on ihanaa.

Elämä on jatkuvaa etsimistä. Mistä löytäisi hyvin istuvat farkut, tyylikkään joka tilanteen t-paidan tai juuri sen oikean huulipunasävyn? Täydellisten mustien stilettikorkkareiden etsinnän sentään voi lopettaa, kun vetäisee jalkoihinsa Christian Louboutinin So Katet.

Ranskalaisen kenkäsuunnittelijan vuonna 2013 lanseeraama malli sai – yllätys, yllätys – nimensä tyyli-ikoni Kate Mossin mukaan.
Hetkessä uudet klassikot kopisivat julkkisten, esimerkiksi Lena Dunhamin ja Blake Livelyn, jaloissa.

So Katen muotoilussa on jotain tuhmaa, mutta kyseessä eivät kuitenkaan ole fetissikengät, sillä ohuen ohut korko on vain 12-senttinen. Malliltaan So Kate on sirompi, matalampi, kaltevampi ja teräväkärkisempi kuin edeltäjänsä Pigalle.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

So Kate sopii töihin, after workille ja päiviin, joina muuten vain haluaa näyttää mielettömältä. Pitkiä kävelyjä niissä ei tehdä, vaikka netti tulviikin ohjeita, miten Louboutinit saa kotikonstein muokattua mukavammiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

So Katet synnyttävät varman kenkähimon, jolle Louboutinin mallien ikoninen kirkkaanpunainen pohjaväri antaa viimeisen silauksen. Pohjan viimeistely syntyi vuonna 1992, kun Christian Louboutin suunnitteli Andy Warholista inspiroitunutta mallistoaan. Luonnoksista puuttui vielä poptaiteelle tyypillinen elementti. Se syntyi, kun suunnittelija näki assistenttinsa lakkaavan kynsiään kirkkaanpunaisella. Loppu onkin historiaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla