Aika ajoin bisnesihmisen on päästävä seminaariin tuulettamaan aivojaan, tapaamaan kollegoja – ja näyttämään erittäin tyylikkäältä. Lippuja niihin myydään jo kiivaasti, ja samaan aikaan muodin mekat esittelevät syksyn ja talven mallistoja. On siis aika pohtia myös vaatetusta. Tässä vinkkejä suoraan catwalkilta.

Kultapuvussa menestykseen

Savoyssa järjestetään huhtikuussa uusi seminaari nimeltään Update. Kyseessä on foorumi päätöksentekijöille, jotka ohjaavat organisaationsa rohkeasti menestykseen. Puhumassa on muun muassa TED:n Euroopan johtaja Bruno Giussani. Sinähän tietenkin ohjaat bisnestäsi rohkeasti kohti menestystä ja me sanomme, että sinä kopistelet paikalle Dries van Notenin kultaisessa jakkupuvussa.

Update

Savoy-teatteri 27.4.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Rohkeasti taseen kimppuun

Legendaarisen talouslehti Talouselämän TE500-seminaari listaa Suomen 500 tärkeintä yritystä. Täällä on paikalla taloutemme vakaa ydinryhmä, joten tästä tummien pukujen joukosta on hyvä erottua oikein kunnolla. Näyttää siis ihan konkreettisella esimerkillä, että rohkeus ja erilaisuus on hyve. Siksi hyvä bisnesnainen, go kreisi, go Gucci all the way.

TE500

Finlandia-talo 26.5.

 

Räväkästi menestykseen

Nordic Business Forum on nopeasti suureen suosioon räjähtänyt bisnesseminaari. Tänä vuonna puhujina on esimerkiksi koko maailman rakastama markkinointikaljupää Seth Godin. Jos menet tänne, niin himmailla ei kannata. Suosittelemme, että marssit suoraan eturiviin 1980-lukumaisessa voimavaatetuksessasi à la Gareth Pugh.

Nordic Business Forum

Messukeskus 6.–7.10.

 

Ihana start up -henkilö

Slush on start up -alan dynaaminen kokoontumisajo. Paikalla on ilahduttavan paljon myös naisia, mutta enemmistö on silti edelleen miehiä. Siksi me sanomme, että naisellisuutta kannattaa rohkeasti korostaa. Olen ihana start up -henkilö, ja tässä teille vähän Dolce&Gabbanaa!

Slush

Paikka varmistuu myöhemmin, 30.11.–1.12.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla