Asiakaskokemus- ja brändijohtaja Susanna Paloheimon mukaan muutos vaatii onnistuakseen rohkeaa kokeilua, mutta myös kurinalaisuutta. Niiden avulla hän suuntaa Fredmania kohti kansainvälisiä markkinoita.

Kukaan ei tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. DNA:n yrityspuolen markkinoinnista vastaava Paula Miettinen haluaa kuitenkin uskoa, että paras on vasta edessä. "Yritysmaailmassa tulevaisuudesta ja muutosten haasteista puhutaan usein negatiiviseen sävyyn, mutta itse odotan uusia mahdollisuuksia", hän toteaa.

Susanna Paloheimo on vähintään yhtä muutosmyönteinen. "Maailma on aina muuttunut, eikä jumiin jääminen vanhaan ole koskaan tuottanut hyvää. Tärkeintä on kuitenkin tasapainon löytäminen." 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tasapainoilusta Paloheimolla on omakohtaista kokemusta. Fredmanin asiakaskokemus- ja brändijohtajana hän on lähes kahden vuoden ajan seurannut perheomisteisen teollisuusyrityksen muutosta kohti asiakas-, brändi- ja palvelulähtöistä toimintamallia. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Muutoksissa täytyy olla kurinalainen: on osattava riittävän ajoissa tehdä päätös, jos huomataan, että kokeilu ei toimi." Susanna Paloheimo

"Muutos ei olisi onnistunut ilman rohkeaa kokeilua. Kuitenkin koko ajan täytyy olla kurinalainen ja tehdä riittävän ajoissa päätös, jos kokeilu ei toimi", hän kertoo.

Tällä kertaa Susanna Paloheimo ja Paula Miettinen keskustelevat tulevaisuuden ja muutosten mukanaan tuomista mahdollisuuksista. Kuinka suomalaiset yritykset pääsevät muun maailman tietoisuuteen? Kuinka suhtautua epäonnistumisiin ja kokeiluihin? Mitä tapahtuu, kun aika ja paikka menettävät työelämässä merkityksensä?


Kohtaamisia-juttusarjassa DNA:n yrityspuolen markkinoinnista vastaava Paula Miettinen keskustelee kiinnostavien vaikuttajien kanssa ajankohtaisista, työelämään liittyvistä muutoksista ja mahdollisuuksista. Ensimmäisenä vieraana on sosiaalisen median ja digitalisaation intohimoinen puolestapuhuja Susanna Paloheimo.

KUKA?

Susanna Paloheimo, 47

Asiakaskokemus- ja brändijohtaja, Fredman Group Oy (ent. Eskimo Finland Oy)

Tavoittelee työkseen täydellistä keittiötä.
Motto: Maailma muuttuu, Eskoseni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla