Sosiaalisen median intohimoinen puolestapuhuja Susanna Paloheimo keskustelee Twitterissä luontevasti kuin saunan lauteilla. Häntä hämmentävät ihmiset, joiden mielestä se on pelkkää hömpötystä.

Lähes kaksi vuosikymmentä yrittäjänä ja viimeiset kaksi vuotta täydellistä keittiötä tavoittelevan tuote-, palvelu- ja ratkaisutalo Fredmanin asiakaskokemus- ja brändijohtajana ovat koulineet Susanna Paloheimosta viestinnän ammattilaisen, jonka puheissa toistuvat sanat muutos, mahdollisuus ja asiakaskokemus.

DNA:n yrityspuolen markkinoinnista vastaavalle Paula Miettiselle termit ovat yhtälailla arkipäivää. Molemmat naiset katsovat tulevaisuuteen toiveikkaina, ja kulkevat sitä kohti vauhdilla, joka usein hengästyttää sivustakatsojia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Näkemyserojakin löytyy. Paloheimo on suuri digitalisaation puolestapuhuja, jolle sosiaalinen media on itsestäänselvyys. Hän jakaa blogissaan kokemuksiaan personal trainerista ja keskustelee Twitterissä luontevasti kuin saunan lauteilla. Miettinen taas hyödyntää monikanavaista alustaa monipuolisesti työssään, muttei koskaan jaa yksityiselämänsä kuulumisia julkisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Lapsillani on oikeus luoda oma digitaalinen jalanjälkensä. Minun tehtäväni on suojella heitä, ei käyttää heitä osana omaa tarinaani." Susanna Paloheimo

Nyt nämä kaksi naista ovat kokoontuneet vertailemaan näkemyksiään ravintola Finnjäveliin. Avausjaksossa he vaihtavat näkemyksiä sosiaalisen median käytöstä. Kuinka erottaa yksityinen ja ammatillinen minä toisistaan? Millaisia liiketoiminnallisia mahdollisuuksia sosiaalinen media tuo tullessaan, ja mitä menetettävää on yrityksillä, jotka jättävät ne hyödyntämättä?

Kohtaamisia-juttusarjassa DNA:n yritysliiketoiminnan markkinoinnista vastaava Paula Miettinen keskustelee kiinnostavien vaikuttajien kanssa ajankohtaisista, työelämään liittyvistä muutoksista ja mahdollisuuksista. Ensimmäisenä vieraana on sosiaalisen median ja digitalisaation intohimoinen puolestapuhuja Susanna Paloheimo. #dnavierashuone

KUKA?

Susanna Paloheimo, 47

Asiakaskokemus- ja brändijohtaja, Fredman Group Oy (ent. Eskimo Finland Oy)

Tavoittelee työkseen täydellistä keittiötä.
Motto: Maailma muuttuu, Eskoseni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla