Muotisuunnittelija Katri Niskanen ei halua näytösmeikkejä omille kasvoilleen.

Katrin hiukset ovat kadehdittavat, sellaiset pitkät ja paksut, jotka oikein uhkuvat terveyttä ja hyvää kuntoa. Eipä ihme, että hän itsekin pitää niitä yhtenä parhaista asioista ulkonäössään. Muita ovat hyvä iho, vahvat kulmatja luonnostaan punaiset huulet, jotka eivät juuri lisäväriä kaipaa.

Hiukset ovat taipuisat, mutta Katri käyttää suoristusrautaa. Kun hiukset suojaa lämpösuojalla, ne pysyvät hyvässä kunnossa kuumasta käsittelystä huolimatta. Pesua ne tarvitsevat vain kerran tai kaksi viikossa.

Nuorempana kasvoissa olevat luomet harmittivat, mutta enää ne eivät haittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Jos jokin muuttuisi ulkonäössäni, niin eihän se sitten enää olisikaan minä.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katri ihailee meikkitaiteilijoita, joita on omassa ystäväpiirissäkin. Visualistina hän mielellään meikkaa itsekin. Joka päivä ainakin vähän, paitsi lenkille.

”Näytösteni meikkilookeja en haluaisi itselleni. Oma tyylini on hillitympi, suunnittelijanakin pidän luonnollisuudesta.”

Usein mallikappaleita työstäessä on sellainen flow-tila, ettei kropan jumeja huomaa.

Lempivärit vaatteissa ovat hiekka ja musta, ja niitä Katri käyttää myös silmämeikissä. Maskara on yleensä paksua.

Katri hoitaa ihoaan kuorivalla ja syväpuhdistavalla naamiolla muutaman kerran viikossa. Hän nauttii myös kauneushoitolassa ja hieronnassa käymisestä, varsinkin kiinalaisen hoitolan hieronnasta. Liikuntaa hän harrastaa lajeja vaihdellen, mutta luonnossa kävely on aina mieleistä puuhaa.

Hän käy myös silloin tällöin kiropraktikolla, kun suunnittelijan työ kuormittaa selkää. Usein mallikappaleita työstäessä on sellainen flow-tila, ettei kropan jumeja huomaa ja taukojumppa unohtuu.

”Tosin viime aikoina en ole keskittynyt treenaamiseen”, sanoo Katri, ja syykin on hyvä. Pieni esikoispoika syntyi kesällä.

Vierailija

Ompas punaset huulet meikittömänäkin mikä lie taas näitä hömppä uutisia mitkä ei pidä edes paikaansa alkunkaan.

  • ylös 47
  • alas 42
Sisältö jatkuu mainoksen alla