Putiikinomistaja Kaarina Kivilahti ei koskaan nypi kulmiaan.

”Äitini sanoi, ettei saa rangaista ympäristöä repsottamalla.”
Kaarina Kivilahti on noudattanut äitinsä neuvoa. Onkohan kukaan koskaan nähnyt hänen repsottavan, tuskin. Meikittömänäkin hän näyttää lehtikuvista tutulta Kaarinalta, sillä hänen tavaramerkkinsä ovat pitkät, tummat kiharat ja vahvat kulmakarvat, joita ei nypitä koskaan. Ranskalainen meikkitaiteilija Thibault Vabre neuvoi nimittäin kauan sitten Kaarinaa olemaan koskematta kulmiinsa, ja tämä on noudattanut ohjetta.

Hiuksista ja niiden pesusta on vastuussa luottokampaaja, ystävä Marko Limatius, jonka käsittelyssä hän käy kerran viikossa. Käsien ja jalkojen huoltoväli on kolme viikkoa, mutta viime kerrasta kosmetologilla on aikaa pari vuotta.

”Minulla on pari luottomeikkaajaa, jotka tuntevat mun pärstän.”

Ihoaan Kaarina kyllä hoitaa huolellisesti. 13-vuotiaasta hän on puhdistanut kasvonsa joka ilta. Hän on käyttänyt vuosikaudet toisen ystävän, Hollywoodissa vaikuttavan Danné Montaque Kingin kehittämiä ihonhoitotuotteita. Kosmetiikan käyttö on muuten arjessa vähentynyt. Meikkivoiteen korvaa mineraalipuuteri, jonka lisäksi Kaarina käyttää vain ”kajalia ja huularia”. Mutta ei koskaan kirkkaanpunaista huulipunaa, se ei sovi hänelle.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Kun on juhlat, menen ammattilaiselle. Minulla on pari luottomeikkaajaa, jotka tuntevat mun pärstän.” Kyllä, pärstän. Sanaa saa kuulemma käyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Parhaana puolena ulkonäössään Kaarina pitää äidiltään perittyä hyvää ihoa. Huonoin puoli ovat jalat, jotka voisivat olla hänen mielestään kapeammat ja pienemmät. Ikä ei ole pulma, eikä Kaarina yritä sitä peitellä – ”kuinka voisinkaan, kun tyttäretkin ovat aikuisia”. Ulkonäkö on säilynyt, koska kasvoissa on hyvä luusto eikä paino ole vaihdellut koskaan.

Ikä ei ole pulma, eikä Kaarina yritä sitä peitellä.

Kaarina ei ole koskaan tupakoinut, ja aurinkoa hän ei enää ota juuri lainkaan. Hyötyliikuntaa kertyy kotiportaista ja kääpiömäyräkoira Cleon ulkoiluttamisesta. Ruokavalioon kuuluu runsaasti perunaa ja kalaa, punaista lihaa vain kylässä. Joka päivä on myös saatava yksi ruskea Fazerina sekä pari litraa vihreää tai valkoista teetä.

 

Hannele

Entäs huulipuna ja huulten rajaus? Nuo kulmat näyttävät tosi oudoilta, epäonnistunut kestopigmentti vai fotoshoppaus? Puuteriakin on reilusti.

  • ylös 53
  • alas 42
Sisältö jatkuu mainoksen alla