Kotilonmyrkky ja merilevä eivät kuulosta kovin ihanilta, mutta niiden avulla voi kaunistua.

Merilevää luomille

Välttäisikö tämän avulla luomenkohotusleikkauksen? Erilaisista merilevistä valmistettujen tehoaineiden avulla seerumin luvataan kohottavan silmänympärysseudun ihoa napakoittamalla ja vahvistamalla sitä. La Mer Lifting Eye Serum, 210 e/15 ml.

Musta yllättää

Päivisin käytettävä voide on tarkoitettu yli 40-vuotiaille naisille, joiden ongelmana on ihon veltostuminen. No, kenelläpä ei olisi. Napakoittava ja kiinteyttävä voide on väriltään musta, mutta muuttuu iholla värittömäksi. Stendhal No Limit Lifting Care, 122 e/50 ml.

Öljytön vaihtoehto

Ikääntyvä iho ei välttämättä ole kuiva. Siksi on mukavaa, että tarjolla on myös kevyitä anti age -voiteita. Aamuin ja illoin käytettavä voide lupaa parannusta ryppyihin, ihon kiinteyteen ja heleyteen. Estée Lauder Revitalizing Supreme Light Anti-Aging Creme, 95 e/50 ml.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Öinen heleyttäjä

Raikkaalta tuntuva ja tuoksuva yövoide on kehitelty vaihdevuosista johtuvien ihomuutosten tasapainottamiseen. Se lupaa kiinteyttää ja täyteläistää ihoa niin, että aamulla herää hehkeämmän näköisenä. Vichy Neovadiol Compensating Complex Nuit 40,90 e/50 ml.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Turvallinen myrkky

Conus-kotilon lamaannuttava myrkky on kesytetty vaarattomaksi lihaksia rentouttavaksi yhdisteeksi, jonka avulla seerumi silottaa juonteita. Tässä siis haetaan vaihtoehtoa botuliinitoksiinille. Seerumin vaikutusta tehostaa hoitolakäsittely. Diego Della Palma Professional Youth Venom Serum, 129 e/30 ml.

Sisältö jatkuu mainoksen alla