Kotilonmyrkky ja merilevä eivät kuulosta kovin ihanilta, mutta niiden avulla voi kaunistua.

Merilevää luomille

V√§ltt√§isik√∂ t√§m√§n avulla luomenkohotusleikkauksen? Erilaisista merilevist√§ valmistettujen tehoaineiden avulla seerumin luvataan kohottavan silm√§nymp√§rysseudun ihoa napakoittamalla ja vahvistamalla sit√§. La Mer Lifting Eye Serum, 210‚ÄČe/15‚ÄČml.

Musta yllättää

P√§ivisin k√§ytett√§v√§ voide on tarkoitettu yli 40-vuotiaille naisille, joiden ongelmana on ihon veltostuminen. No, kenell√§p√§ ei olisi. Napakoittava ja kiinteytt√§v√§ voide on v√§rilt√§√§n musta, mutta muuttuu iholla v√§ritt√∂m√§ksi. Stendhal No Limit Lifting Care, 122‚ÄČe/50‚ÄČml.

√Ėljyt√∂n vaihtoehto

Ik√§√§ntyv√§ iho ei v√§ltt√§m√§tt√§ ole kuiva. Siksi on mukavaa, ett√§ tarjolla on my√∂s kevyit√§ anti age -voiteita. Aamuin ja illoin k√§ytettav√§ voide lupaa parannusta ryppyihin, ihon kiinteyteen ja heleyteen. Est√©e Lauder Revitalizing Supreme Light Anti-Aging Creme, 95‚ÄČe/50‚ÄČml.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

√Ėinen heleytt√§j√§

Raikkaalta tuntuva ja tuoksuva y√∂voide on kehitelty vaihdevuosista johtuvien ihomuutosten tasapainottamiseen. Se lupaa kiinteytt√§√§ ja t√§ytel√§ist√§√§ ihoa niin, ett√§ aamulla her√§√§ hehke√§mm√§n n√§k√∂isen√§. Vichy Neovadiol Compensating Complex Nuit 40,90‚ÄČe/50‚ÄČml.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Turvallinen myrkky

Conus-kotilon lamaannuttava myrkky on kesytetty vaarattomaksi lihaksia rentouttavaksi yhdisteeksi, jonka avulla seerumi silottaa juonteita. T√§ss√§ siis haetaan vaihtoehtoa botuliinitoksiinille. Seerumin vaikutusta tehostaa hoitolak√§sittely. Diego Della Palma Professional Youth Venom Serum, 129‚ÄČe/30‚ÄČml.

Sisältö jatkuu mainoksen alla