Muotiammattilainen ja juontaja Leena Sarvi-Hannikainen ei sauno mutta pesee ihon niin puhtaaksi, että se narisee.

”Koko elämäni olen ottanut huomioon, miltä minun odotetaan näyttävän, sen mukaan, ketä tapaan ja minne menen”, Leena Sarvi sanoo ja lisää, ettei se kyllästytä häntä ollenkaan. Hänestä meikkaaminen ja laittautuminen on kivaa, on aina ollut. Oli aikaa sitten viisi minuuttia tai puoli tuntia, meikki tehdään sen mukaan, mihin aika riittää.
Leena sanoo, että hän on taitava meikkaamaan ja kampaamaan myös kavereitaan.

”Olen laittanut niin paljon villakoiria näyttelykuntoon, että olen kehittynyt todella hyväksi tupeeraajaksi.”

”Vihaan sitä, kun ihmiset ulkonäöstä puhuttaessa sanovat minulle, että helppohan sinun on.”

Mutta osaa Leena olla laittautumattakin. Päivittäiset lenkit koiran kanssa sujuvat meikittä eikä käynti Stockmannillakaan välttämättä vaadi ripsiväriä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Vihaan sitä, kun ihmiset ulkonäöstä puhuttaessa sanovat minulle, että helppohan sinun on. Kaikilla on mahdollisuuksia, jos viitsii yrittää.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hymyn ja positiivisen ilmeen kaunistavan vaikutuksen tietää Leenakin. Aikuisen ihmisen juonteilla on tarinansa. Olisi outoa, jos silmien ympärillä ei olisi ryppyjä. Tosin nuoruuden riesa, rasvoittuva iho, on vanhemmiten osoittanut hyvät puolensa ja säilynyt melko sileänä.

”Tässä iässä olen ihan luomu. Olen neulakammoinen enkä ole koskaan harkinnut mitään operaatioita. Olen läheltä nähnyt, että monelle paranteluun ryhtyneelle ei mikään riitä.”

”Olen läheltä nähnyt, että monelle paranteluun ryhtyneelle ei mikään riitä.”

Leena pitää ulkonäöstään hyvää huolta. Hän puhdistaa ihon illalla niin, että se vähän narisee, kosteuttaa sen ja suojaa auringolta – toisin kuin joskus nuoruudessa.

”Enkä sauno. Jos jonkun mies sanoo, että vaimo on kauneimmillaan saunan jälkeen, kun couperosat hehkuvat poskissa, niin se on kyllä puppua.”

Hortensia

Leena on kaunis ja ilman meikkiä jotenkin helpommin lähestyttävän ja ystävällisemmän näköinen. Kiva, harvinainen kuva.

  • ylös 27
  • alas 18
Sisältö jatkuu mainoksen alla