Testin voittaja sai kasvot hehkumaan.

1. Kora Organics Noni Glow Sleeping Mask 49 e / 100 ml TESTIN VOITTAJA

Huippumalli Miranda Kerrin kauneusbrändi Koran kaikille ihotyypeille sopiva geelimäinen yönaamio tuoksuu mukavan vitaalilta. Tuotteen raaka-aineista – muun muassa aloe vera, kookosmaito ja australialainen limetti – 84 prosenttia on luomuviljelty. Naamio pitää huuhdella aamulla pois, josta pieni miinus. Mutta toden totta,kasvot kyllä näyttivät aamulla hehkeämmältä! Tätä naamiota voi käyttää myös vartin pikaversiona.

2. Sensai Cellular Performance Mask -kasvonaamio 85,40 e / 100 ml

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sensain yönaamion ylellinen tuoksu koostuu luumun, orkidean ja jasmiinin vivahteista. Koostumus on todella pehmeä. Naamio kosteuttaa ja näyttävästi nimetyn Advanced CPX Vital -uutteen luvataan vähentävän ikääntymisen merkkejä. Naamion voi jättää iholle koko yöksi tai sen voi pyyhkiä pois vartin kuluttua. Aamulla näytin levänneeltä ja yllättävää kyllä myös siltä kuin olisin saanut terveen päivetyksen iholleni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Huxley Sleep Mask Good Night 27,95 e / 120 g

Huxleyn tuubi on sievässä purkissa, ja pakkaus onkin testin kaunein. Kosteuttava ja rauhoittava yönaamio sisältää muun muassa antioksidanttista kaktusviikunan siemenöljyä sekä rohtosammakonputken uutetta. Tuote tuoksuu ihanalle ja geelimäinen koostumus on raikas. Levitettäessä tuntuu, että tämä tuote tehoaa. Aamulla liki viisikymppinen testihenkilö näytti oikein hyvältä ja freesiltä.

4. Paula’s Choice Super Hydrate Overnight Mask 36 e / 88ml

Rauhoittava ja korjaava Paula’s Choice -yönaamio sisältää puolukkaa, lakkaa, seljanmarjaa ja lakkakääpää. Naamio lupaa rauhoittaa erityisen herkkää ihoa tulehdusta ehkäisevillä pohjoismaisilla raaka-aineillaan. Valitettavasti tälle testaajalle tämä tuote ei kuitenkaan ollut mitenkään mieleenpainuva. Moitteeton ja mukava toki. Plussaa ihanista raaka-aineista.

5. Korres Wild Rose -hoitonaamio 45 e / 40 ml

Kreikkalaisen Korres-merkin juuret ovat Ateenan ensimmäisessä homeopaattisessa apteekissa. Villiruusuöljyä sisältävä yönaamio lupaa pehmeämmän, tasaisemman ja kirkkaamman ihon aamuksi. Naamio on samettisen paksua ja tuoksu on miedon ruusumainen. Levitettäessä tuntuu kihelmöintiä, joka ei tunnu epämiellyttävältä, vaan pikemminkin lupaavalta. Aamulla on iho on jonkin verran tasaisempi, näytin siltä kuin olisin nukkunut oikein hyvin.

6. Nivea Q10 Power Sleeping Melt-In Mask 14 e / 50 ml

Nivean yönaamio sisältää Q10-koentysyymiä eli ubikinonia, joka on tehokas antioksidantti. Toinen pääraaka-aine kreatiini lupaa tuoda energiaa soluihin. Tuote tuoksuu tutun niveamaiselle, tuntuu levitettäessä miellyttävältä ja imeytyy nopeasti. Plussaa myös siitä, ettei sitä tarvitse aamulla huuhdella pois. Mitään hurjaa muutosta tämä naamio ei tosin yön aikana 48-vuotiaalle iholleni tehnyt. Toki iho oli mukavasti kosteutettu ja mieli hyvä, vaikka olikin maanantai.

Sisältö jatkuu mainoksen alla