Kokki Pipsa Hurmerinta, 38, lisää suolaa myös kylpyveteen.

”Olen työssä niin paljon puunattavana etten viitsi laittautua vapaa-aikana. Ilman meikkiä olen niin erinäköinen, että moni ei tunnista minua”, sanoo Pipsa Hurmerinta. Hänen mielestään nainen kuin nainen on kiinnostavampi ilman rakennekynsiä ja tekoripsiä.

Pipsa on viime vuosina tullut tutuksi television ruokaohjelmien ja Erilaiset perheet -ohjelman juontajana. Häntä voi tituleerata myös keittokirjailijaksi, sillä syyskuussa ilmestyy Pipsan keittokirja pienille ihmisille, hänen toinen kirjansa.  Ruokakirjojen tekeminen on suoranainen muoti-ilmiö, mutta Pipsalle ruoka ei ole muodikas harrastus vaan työ. Toistaiseksi hän on jättänyt paljon aikaa vievän cateringin.

Pipsa ei ole koskaan ollut mikään himoliikkuja. Malliaikoina hän harrasti joogaa, samoin raskausaikana, mutta lapsen syntymän jälkeen kaikki liikunta jäi. Nyt hän on alkanut ensimmäistä kertaa elämässään käydä kuntosalilla ja palkannut personal trainerin.
”Onhan se sairaan kallista, mutta tarvitsen PT:n motivointia.”
Vaikka Pipsa ei arkisin meikkaakaan, hän kyllä hoitaa itseään hyvin. ”Mallina ihoa piti hoitaa työn takia, nyt iän takia”, hän naurahtaa.
Mallitaustan ansiosta hän osaa hankkia hyviä tuotteita sekä kotimaasta että maailmalta ja hyödyntää työssä opittuja niksejä. Yksi niistä on Epsom-suola, jota hän sekoittaa kylpyveteen. Se tekee hyvää iholle ja poistaa nestettä ja kuona-aineita.
”Victoria’s Secretin mallit makaavat kylvyissä ennen näytöstä. Ja kirjassaan Dance While You Can 80-vuotias Shirley MacLaine kertoi, että Epsom-suolan avulla hän jaksaa edelleen pitkät kiertueet. Silloin päätin, että minäkin otan sen käyttöön.”
Toinen hyvä vinkki on kuivaharjaus, jonka Pipsa aloitti ollessaan raskaana.
”Teen sen joka päivä. Se on pieni vaiva, vie vain pari minuuttia. Olisinpa keksinyt sen aikaisemmin. Olen kaatanut viemäreihin turhaan hurjia määriä kuorinta-aineita.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla