Kiinteistövälittäjä Mira Kasslin hoitaa ulkonäköään yhtä jämäkästi kuin bisneksiään.

Mira Kasslin hohkaa pepsodentkauneutta: supervaaleat hiukset, kiiltävän valkoiset hampaat, hehkeä iho. Ripset näyttävät hyvin tehdyiltä pidennyksiltä, mutta ovatkin ihan omat.

”Kun pohja on kunnossa, olen nopeasti ready to go. Panostan kauneudenhoidossa siihen, että kun teen tarpeeksi nyt eli käyn kauneushoidoissa ja hoidan hyvin ihoani, minun ei tarvitse tehdä koskaan mitään radikaalia, turvautua vaikkapa kauneuskirurgiaan.”

Viime keväänä televisiossa pyöri Miran työtä seuraava tosi-tv-sarja Mira ja miljoonakodit. Katsojille välittyi kuva kiinteistövälitysbisneksestä hyvin glamoröösinä alana. Miran mukaan se on toisaalta vielä hohdokkaampaa kuin ohjelmasta saattoi nähdä, sillä ”piti vähän himmailla, ettei ärsytä”. Toinen puoli ammatista tulee kuitenkin tutuksi, kun rämpii räntäsateessa kyltit kädessään ja kuuntelee asiakkaiden vuodatuksia hankalista elämäntilanteistaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Miran ruokavalioon kuuluvat vihersmoothiet, lohi, avokado, kasvikset, varsinkin erilaiset kaalit ja vain vähän lihaa.

Tänä syksynä Mira perusti oman välitysfirmansa Kasslin LKV:n. Miralta saa täsmäohjeet hyvältä näyttämiseen. Hän käy säännöllisesti ihon kimmoisuutta parantavassa mesoterapiassa, pesee hiuksensa päivittäin ja käy suihkussa aamuin illoin. Mira uskoo myös terveellisen, ravinteikkaan ruoan vaikuttavan freesiin ulkonäköön. Ruokavalioon kuuluvat vihersmoothiet, lohi, avokado, kasvikset, varsinkin erilaiset kaalit ja vain vähän lihaa. Mira pyrkii syömään kotimaista ja luomua, mutta ruokalistalla on myös muodikasta macaa, manukahunajaa ja kookosöljyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun mieli tekee makeaa, Mira herkuttelee lakritsilla ja suklaalla. Kaikki vaikuttaa hyvin jämptiltä, mutta entinen MM-tason huippupyöräilijä yllättää tunnustamalla, ettei kilpaurheilusta tullut paineensietokyky olekaan hänen vahvin ominaisuutensa.

”Olen huomannut, että voimani tuleekin herkkyydestä ja aitoudesta. Kovuus ei ole se asia, jota kannattaa elämässä tavoitella.”

Vierailija

Hampaat ja tukka on vaalennettu ultravaaleiksi. Ja toki kuvassa meikkiä on, vaaleata luomaria ja huulissa jotain.

Veikkaan, että Mira joutuu vielä pyörtämään puheensa kauneuskirurgiasta, kun ikä oikeasti iskee päälle.

  • ylös 69
  • alas 50
Mimatsu

Onko tämä meikitön kuva? Upea nainen!  Saadaanko tässä sarjassa joskus myös meikitön mies.  

  • ylös 59
  • alas 37
Sisältö jatkuu mainoksen alla