Näyttelijä Anu Sinisalo haluaa välillä olla tunnistamaton.

Kiitospuhe Jussi-gaalassa, huikeita tanssiesityksiä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, viileänkauniin vaaleaverikön rooli ruotsalaisessa jännityssarjassa. Anu Sinisalo on viime aikoina nähty julkisuudessa kauniina ja huoliteltuna. Tuleeko näyttelijälle ulkonäköpaineita, jos hänelle tarjotaan useimmiten niin sanottuja kauniin naisen rooleja?

”Onhan sitä jonkun verran ulkonäkökeskeinen, mutta yleensäkin naiset haluavat olla kauniinnäköisiä. Iän mukana on tullut sellainen asia, että nykyään on hyvä olla omassa kehossa. On tyytyväinen ikään, näköön ja kokoon. Ikä näkyy eniten siinä, että palautuminen on hitaampaa. Nuorena sitä nousi puhtoisena ja raikkaana, vaikka yöunta ei olisi ollut nimeksikään. Joskus jokin kohta ulkonäössä pännii. Välillä on hyviä päiviä, välillä huonoja”, Anu sanoo.

”Ikä näkyy eniten siinä, että palautuminen on hitaampaa.”

Työn vaatiman laittautumisen vastapainoksi Anu ei vapaa-ajallaan juuri meikkaa. Kymmenvuotiaan espanjalaisen löytökoiran Pinjan kanssa tehtäville lenkeille ei tarvitse laittautua. Koiralenkkien lisäksi Anu saa liikuntaa pilateksesta ja joogasta sekä Friskiksen ja Svettiksen jumpista. Niiden ilmapiiri on Anun mieleen, koska tunneilla on mukana kaikenikäisiä nuorista vanhuksiin. Kanssajumppaajia moikkaillaan, treenivaatteiden trendikkyys ei kiinnosta ketään, ja Anu tuntee sulautuvansa joukkoon. Hän sanoo, ettei aina halua olla näkyvä ja saatavilla.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kosmetologilla Anu arvelee käyneensä kolme kertaa elämässään. Mummon opetus, että sateella kannattaa mennä ulos, jotta iho saa hengittää, on osoittautunut hyväksi. Samoin sitruunaveden juonti aamulla, kunhan muistaa pitää huolen hammaskiilteestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kauneustuotteista yksi on yli muiden ja sopii vaikka mihin. Apteekin perusvoide kosteuttaa kasvot ja vartalon, poistaa meikit, toimii naamiona ja sopii sheivaukseenkin.
 

Sisältö jatkuu mainoksen alla