Kunnon treenejä ja puunaajina ammattilaiset – siinä Baba Lybeckin kauneuden salaisuudet.

Baba Lybeck tunnetaan Uutisvuodon lisäksi huimista urheilusuorituksistaan. Aina hän ei kuitenkaan ole ollut urheiluhullu. Viitisentoista vuotta sitten nykyinen maratoonari ja triathlonisti ei ehtinyt huolehtia omasta hyvinvoinnistaan. Kellon ympäri kestäneet työpäivät, opiskelut sekä kiireinen perhe-elämä eivät jättäneet aikaa urheilulle tai järkevälle ruokavaliolle. Ruuhkavuodet huipentuivat kahteen pyörtymiseen, joille ei löytynyt lääketieteellistä selitystä.

”Tein tietoisen päätöksen ryhtyä pitämään huolta terveydestäni. Aloin treenata maratonia varten, vaikka aluksi en uskonut, että pystyisin siihen. Huomasin, että harjoittelu oli palkitsevaa ja hauskaa, joten siitä tuli tapa.”

Ruuhkavuodet huipentuivat kahteen pyörtymiseen.

Nykyisin Baba syö kuusi kertaa päivässä. Lautasella on paljon kalaa, vihanneksia sekä siemeniä ja pähkinöitä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Perheen lomat rakentuvat usein liikunnan ympärille: talviloman poppoo vietti pyöräilemällä Fuerteventuralla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Pyöräily ja juoksu ovat helppoja lajeja toteuttaa, kunhan vain lähtee ulos. Tanssin myös salsaa, mutta heti, kun kiire pukkaa päälle, putoavat aikataulutetut ohjelmat pois päiväjärjestyksestä.”

 Triathloniin valmistautuessa hiukset alkoivat katkeilla päälaelta, ja lopulta kohtaan muodostui pieni kalju läntti.

Uutisvuodon fanit ovat tottuneet tunnistamaan Baban helmenvaaleana hehkuvasta, virheettömästi leikatusta lyhyestä polkkatukasta. Säännöllinen vaalentaminen yhdistettynä kovaan urheiluun on näkynyt toisinaan myös hiusten kunnossa. Triathloniin valmistautuessa hiukset alkoivat katkeilla päälaelta, ja lopulta kohtaan muodostui pieni kalju läntti. Pelastukseksi löytyi Olaplex-hoito, joka suojaa hiuksia värjäyksen aikana.

Televisioon laittautumista Baba pitää arjen luksuksena.

”On ihanaa mennä perjantaisin Uutisvuodon kuvauksiin. Stylistini on kasannut minulle mekkoja, joista valitsen mieluisimman. Sitten sipsutan maskeeraajan luo. Itse en jaksaisi puunata, mutta nautin, kun taitavat ammattilaiset tekevät sen puolestani.” G

Sisältö jatkuu mainoksen alla