Toukokuun Gloria on nyt täällä, ja se on täynnä väriä, elämäniloa ja uusia ideoita! Tässä pientä esimakua uudesta numerosta:

1/ Esikuvia ja edelläkävijöitä

Yksi kiipeää maailman korkeimmille vuorille, toisella on takanaan vuosikymmeniä kestänyt ura tekstiilien parissa. Kolmas taas tietää kaiken suomalaisten kauneudenhoitotarpeista. Uudesta Gloriasta löydät muun muassa vuorikiipeilijä Lotta Hintsan, Arela-merkin perustajan Maija Arelan sekä Lumenen tuotekehitys- ja vastuullisuusjohtajan Tiina Isohannin haastattelut. Täysin erilaisista urapoluista huolimatta kaikki kolme ovat kaikki omien alojensa edelläkävijöitä. Todellisia maailmanluokan tekijänaisia siis, kuten uuden kampanjamme ydin kuuluu:

2/ Parhaat muoti-ideat arkeen ja juhlaan

Kotiasuissa ja verkkareissa vietetyn kevään jälkeen tekee mieli vaihtaa päälle jotain kauniimpaa. Juhlamuotijuttumme inspiroi pukeutumaan hehkuviin väreihin ja hulmuaviin helmoihin – vaikka kyseessä olisivatkin vain muutaman hengen kesäkekkerit. Kansien välistä löydät myös kauden tärkeimmät trendit ja tyylikkäimmät kesälaukut. Jos taas et vieläkään ole valmis luopumaan kotoilutyylistä, ei hätää: kokosimme astetta elegantimmat vaihtoehdot myös siihen.

3/ Ihanaa eskapismia

Kun kesälomasuunnitelmat ovat jäissä ja matkatkin peruuntuneet, on arjesta irtautuminen kotioloissa entistäkin tärkeämpää. Siihen auttavat toukokuun numerosta löytyvät elokuva- ja kirjasuositukset, virtuaaliset kulttuurielämykset ja kerran elämässä -matkaunelmat. Seuraavaa kylpylälomaa odotellessa voit myös hoitaa kasvot ja kropan kuntoon kotikonstein. Listasimme tuotteet, joilla saatavat tulokset eivät juurikaan kalpene ammattilaiskäsittelyn rinnalla.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla