Mainos
Mainos

Politiikan ja viestinnän kentiltä tuttua Kirsi Pihaa ajaa eteenpäin vaikuttamisen halu. Hän ei vielä tiedä, minne se johtaa, mutta yksi asia on varmaa: vaikuttamisen mahdollisuuksia on tänä päivänä enemmän kuin koskaan.

Politiikasta tutuksi tullut Kirsi Piha tunnetaan nykyään Ellun Kanat -viestintätoimiston perustajana, mahdollisuusviestinnän pioneerina ja sanavalmiina vaikuttajana. Samaa näkemyksellisyyttä hän peräänkuuluttaa myös yritysmaailmalta.

"Yritykset eivät ole tottuneet muodostamaan mielipidettä esimerkiksi yhteiskunnallisista asioista, mutta nykyään vaaditaan vuoropuhelua. Yrityksillä on mahdollisuus valita iso missio sen sijaan, että ollaan harmaata massaa. Enää riitä, että kerrotaan omista tuotteista tai palveluista."

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Pihan mielestä kommunikaatiolla on keskeinen rooli tietokeskeisessä ja entistä läpinäkyvämmässä maailmassa, sillä ymmärrys on hänen mukaansa ihmiselämän ydin, jolla on potentiaalia muuttaa myös yritysmaailmaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Yritys on olemassa, kun sillä on maine, identiteetti ja luonne. Mahdollisuusviestintä tarkoittaa sitä, että tartutaan näihin mahdollisuuksiin ja yhteiskunnallisiin aiheisiin, eikä jäädä odottelemaan", hän sanoo.

"Yrityksillä on mahdollisuus valita missio sen sijaan, että ollaan harmaata massaa, joka ei uskalla kertoa, minne me ollaan menossa ja mitä tavoitellaan." Kirsi Piha

DNA:n yrityspuolen markkinoinnista vastaava Paula Miettinen pohtii muuttuvan maailman mahdollisuuksia myös omassa työssään. Nyt nämä kaksi naista ovat kokoontuneet keskustelemaan aiheesta Ellun Kanojen uudelle toimistolle, Helsingin Unioninkadulle. Avausjaksossa he pohtivat, kuinka yritysten tulisi mahdollisuuksiin tarttua. Mistä hyvän mahdollisuuden tunnistaa? Mikä on sattuman merkitys liike-elämässä?

Kohtaamisia-juttusarjassa DNA:n yritysliiketoiminnan markkinoinnista vastaava Paula Miettinen keskustelee kiinnostavien vaikuttajien kanssa ajankohtaisista, työelämään liittyvistä muutoksista ja mahdollisuuksista. Juttusarjan toisena vieraana on yhteiskunnallinen vaikuttaja ja mahdollisuusviestintäjohtaja Kirsi Piha. #dnavierashuone

Kuka?

Kirsi Piha, 48
Mahdollisuusviestintäjohtaja ja Ellun Kanat -viestintätoimiston perustaja
Missiona on tehdä maailmasta ymmärrettävä, ja sen myötä parempi paikka.
Motto: Konflikti päivässä pitää yrityksen virkeänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla