Mallitoimistonjohtaja Laila Snellman alkoi käyttää rintaliivejä vasta nelikymppisenä.

Tätä ei odota kuulevansa mallitoimistonjohtajalta, jolla on myös oma mallin ura takanaan. Laila Snellman nimittäin sanoo, että on aina kokenut ”kauneusjutut” raskaiksi. Hän on ollut hyvin askeettinen kauneudenhoidossa, mutta asia on nyt vähän paranemaan päin. Käytössä on CC-voide ja menossa kuuri kasvoja elvyttäviä mesoterapiahoitoja.

Hieman kapinallinen suhde kauneuteen juontaa teini-iästä, jolloin Laila asui San Franciscossa. Naisten vapautusliike oli siellä voimissaan, rintaliivit poltettiin ja kosmetiikkateollisuuden ajateltiin rajoittavan naisten vapautumista. Laila hankkikin ensimmäiset rintaliivinsä vasta nelikymppisenä sisarensa painostuksesta. Saattoi mukana olla äitikapinaakin: Lailan espanjalaissyntyinen äiti oli ja on aina erittäin huoliteltu, eikä Lailaa ja sisaria koskaan puettu kurahaalareihin tai pelkkiin sukkahousuihin, kuten Suomessa on tapana.

”Poltin 36 vuotta. Ihme, ettei ihoni ole huonompi.”

”Omasta ulkonäöstä huolehtiminen on hypännyt yhden sukupolven yli, sillä tyttäreni on myös hyvin tarkka ulkonäöstään. Hänen mielestään olen tosi avuton itseni laittamisessa, joten hän auttaa meikissä ja kampauksessa, kun lähden toimistolta johonkin tilaisuuteen.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Meikkaamisen sijaan Laila hoitaa itseään raittiilla ilmalla eli ulkoilemalla kahden yorkshirenterrierinsä kanssa ja nukkumalla ikkuna auki, mielellään kahdeksan tuntia yössä. Hän arvelee, että se sekä runsas vedenjuonti ja kalaja kasvisvoittoinen ruokavalio ovat pitäneet ihon hyvässä kuosissa. Hän onnittelee itseään siitä, että lopetti tupakoinnin kahdeksan vuotta sitten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Poltin 36 vuotta. Ihme, ettei ihoni ole huonompi. Poikani muistaa, kuinka ajoin Helsingin keskustassa manuaalivaihteista autoa ja join samalla kahvia. Käsissäni olivat jotenkin myös tupakka ja kännykkä.”

Jos iho on ilon aihe, niin painon sahaaminen harmittaa. Laila on ollut superlaiha, mutta nyt keskivartalo on ongelmakohta. Stressi houkuttelee jäätelön syöntiin. Pienten koirien kanssa kävely ei riitä kuntoiluksi, joten hän aikoo parin vuoden tauon jälkeen palata kuntosalille ja palkata personal trainerin. Motto on ”kuusikymppisenä kunnossa”.

Sisältö jatkuu mainoksen alla