Toistuva pesu ja desinfiointi kuivattavat kädet karheiksi. Paras käsivoide ilahduttaa sekä ihoa että nenää.

Clarins Hand & Nail Treatment Cream 28 e/100 ml

Voide on hyvä, ei tahmaa, imeytyy hyvin ja tekee sen minkä lupaa: ihosta tulee notkea ja joustava. Hajuvesimäinen tuoksu vain on niin voimakas että se hieman häiritsee. Makuasia tietysti, mutta näin vahvan tuoksuista käsivoidetta ei tee mieli käyttää montaa kertaa päivässä.

Naviter Clean Beauty -probioottinen käsivoide 14 e/ 100 ml TESTIN VOITTAJA

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jugurttimainen voide on miellyttävä käyttää ja se tekee ihosta silkinsileän. Tuoksu on lempeä ja rauhoittava, siitä voi erottaa omenaa, ehkä mustikkaa. Tästä kotimaisesta tuotteesta sukeutui suosikki koostumuksen ja tuoksun takia. Tiivis pumppupullo pitää voiteen hygieenisenä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aco Protecting Hand Cream 8 e/ 75 ml

Kuivalle ja erittäin kuivalle iholle tarkoitettu hajustamaton voide on tuhtia tavaraa joka jättää ihon vähän nihkeäksi. Otin tämän yöpöydälle viimeiseksi iltarutiiniksi, ja siinä se toimii erinomaisesti. Tahmeus ei enää haittaa, kun en koske mihinkään, ja tuoksuttomuus on yöllä plussaa.

Maria Nila Hand Lotion Bouquet 15 e/300ml

Kukkaistuoksuinen kevyehkö voide ei jätä tahmeaa pintaa. Kaunis pullo jäi työpöydälle vakikäyttöön. Raikas tuoksu piristää kesken työpäivän ja pumppu-pullosta on kätevä annostella. Koska voide imeytyy nopeasti, ovat kädet samantien näppisvalmiit. Ihosta tuli parin päivän käytön jälkeen pehmeä ja sileä.

Sensai Intensive Hand Treatment 87 e/ 100 ml

Vaaleanpunaisessa voiteessa on tyylikäs, mieto tuoksu. Voide kosteuttaa hyvin ja jättää käsiin suojaavan kalvon joka tuntuu hivenen tahmealta. Kaiken kaikkiaan kelpo käsivoide, mutta hinta on aika korkea käsi-voidetuubista, vaikka tuubi kaunis onkin.

La Roche-Posay Lipikar Xerand -käsivoide 7 e/50ml

Porukan pienin puteli on kätevä ottaa laukkuun mukaan ja voidella käsiä pitkin päivää. Hyvin miedosti tuoksuva voide on tarkoitettu erittäin kuivalle iholle ja pelastaa tehokkaasti ruti-kuivat kynsinauhat. Melko rasvaisen tuotteen imeytyminen kestää hetken, mutta on odottelun arvoista.

Juttuun on 19.11. korjattu Clarinsin voiteen hintatiedot. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla