Luksustuotteet lupaavat tehdä ihon ihanaksi kuukaudessa.

Pionia ja iiristä

L'Oréal Paris Age Perfect Golden Age -silmänympärysvoide on tarkoitettu yli 60-vuotiaille. Sen sisältämät pioni- ja iirisuutteet sekä luonnolliset roosat väripigmentit kaunistavat ihoa välittömästi ja antavat sille asteittain raikkaan, roosansävyisen hehkun. Ihosta tulee kosteutettu, kiinteämpi ja miellyttävän tuntuinen.

15,50 e/15 ml.

Klassikko uudistui

Tutun suosikkiseerumin uudistettu koostumus tehostaa ihon luonnollista korjaantumisprosessia ja kollageenintuotantoa. Ihoa korjaava ja kosteuttava Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex -seerumi vähentää ikääntymisen merkkejä sekä auttaa ihoa suojautumaan vapailta happiradikaaleilta ja saasteilta. Yhden pullon käytön jälkeen ihon luvataan olevan kiinteämpi, terveempi ja kimmoisampi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

112 e/50 ml.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ylellistä hoitoa

Jos rahanpuute ei ole ongelma, voi kokeilla kuukauden mittaista ylellistä kuntokuuria iholle. Sisleÿa L’Integral Anti-Age La Cure lupaa palauttaa ihon elinvoimaisuuden ja saada sen näyttämään sileämmältä, täyteläiseltä ja hehkuvalta. Se tukee ihosolujen energialähteiden, mitokondrioiden, toimintaa ja poistaa soluista viallisia mitokondrioita. Tuotetta hierotaan kahdeksan pumppausta puhtaalle iholle aamuin illoin. Sen päällä voi halutessaan käyttää muita voiteita. Kuuria suositellaan käytettäväksi kahdesti vuodessa.

4 pulloa x 10 ml/1 040 e.

Naamio kirkastaa

Iho kirkastuu ja heleytyy Obaci Medical Professional-C Microdermabrasion Polish+Mask -kuorintanaamiolla. Siinä on peräti 30 prosenttia C-vitamiinia sekä eteerisiä öljyjä, jotka kosteuttavat ihoa. Naamio levitetään puhtaalle, kostealle iholle 10–15 minuutiksi ja sen jälkeen huuhdotaan pois.

80 e/80 g, skincity.fi.

Mustaa ohraa

Islantilainen kasvutekijöitä sisältävä superseerumi täyttää kymmenen vuotta ja sen kunniaksi on tehty Bioeffect EGF Serum Limited Edition 2020. Seerumin kasvutekijä on aina ollut peräisin ohrasta, josta nyt on kehitetty uusi, entistä vahvempi ja puhtaampi kuoreton musta lajike. Se kasvatetaan vulkaanisessa hohkakivessa kasvihuoneessa. Upeaan Shoplifter-nimisen taiteilijan suunnittelemaan pulloon pakattu seerumi sisältää kaksinkertaisen määrän kasvu-tekijöitä tavalliseen seerumiin verrattuna.

450 e/50 ml.

Juttu on alun perin julkaistu lokakuun 2020 Gloriassa.

Vierailija

Kannattaa opetella lukemaan INCI-listoja. Kun sen taidon oppii ja ymmärtää, mitkä ainesosat iholle ovat oikeasti toimivia, ei osta tällaista kuraa joka on brändätty kalliiksi luksustuotteeksi. Monet sisältävät suurimmaksi osaksi vettä ja silikonia.
Ihoni on paremmassa kunnossa kuin koskaan elämässäni, ja KALLEIN yksittäinen ihonhoitotuotteeni maksaa 39,90€. Ihmeseerumeita ei tarvita, kun perusasiat on kunnossa: hellävarainen mutta tehokas puhdistus, hyvä vesikosteutus ja ravitseva voide ja/tai öljy lukitsemaan kosteus ihoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla