Viime vuosina iäkkäät naiset ovat vahvasti nousseet esiin malleina, ja se on ihanaa. Tässä Glorian numerossa esimerkiksi takavuosien missifinalisti ja malli Maarit Gloucer (lapsuudessani tunsin hänet sukunimellä Leso), kertoo paluustaan mallimarkkinoille. Muita ihastuttavia vanhempia malleja ovat muiden muassa keksijä Elon Muskin äiti Maye Musk, 70, ja todella pitkän uran tehnyt supermalli Carmen Dell'Orefice, 86.

Kypsistä naisista on tullut tyyli-ikoneja yleisemminkin. Etunenässä on tyrmäävä Iris Apfel, 96, josta on tehty jo kirja ja dokumenttielokuvakin. Dokumentin aiheeksi on päätynyt myös suureen suosioon noussut vanhempien naisten tyylejä esittelevä Advanced Style -blogi.

”Toivonkin, että seuraava iso buumi on perinteinen mummous.”

Ne seniorileidit, joita nyt ihailemme, ovat tyyliltään hyvin rohkeita ja erikoislaatuisia. Lisäksi iso osa heistä on jo nuorena ollut lähes huippumallitasoa, ja edelleenkin he ovat poikkeuksellisen kauniita. Toivonkin, että seuraava iso buumi on perinteinen mummous. Siis sellainen konstailematon tyyli, johon kuuluvat väljä kotimekko ja paksut sukkahousut. En nimittäin tulevaisuudessakaan halua ottaa paineita siitä, että minun pitäisi täyttää ankarat kauneus
normit.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kuningatar Elisabeth onkin tyylimummo-idolini. Hänen tyylinsä ei julista mitään, mutta on silti vahva. Tervetuloa siis huivit, tikkitakit, tukevat kengät, tweed-hameet ja mukava tulevaisuus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla