Vuonna 1995 Jyrki Sukula esitteli Glorialle suosikkikeittonsa, joiden joukosta löytyy sopiva soppa niin hienoille illalliskutsuille kuin hiihtoladullekin.

Mitä tarjota ruuaksi vävypojalle, painoaan tarkkailevalle illallisvieraalle tai omalle rakkaalle? Kokki Jyrki Sukula uskoo, että tilanteeseen kuin tilanteeseen löytyy sopiva soppa. Helmikuussa 1995 hän esitteli Gloriassa suosikkikeittonsa.

Ehdottomaksi suosikikseen ravintola Helmen keittiömestarina työskennellyt Jyrki nimeää hapankaalikeiton. Erityisen hyvin se sopii kylmän hiihtopäivän ruuaksi. Kesäksi kuntoon –evääksi hän puolestaan suosittelee papu-yrttikeittoa.

”Kaikki haluavat nykyään kasviskeittoja, eritoten saleilla viihtyvät rouvat.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Vaaleanpunainen keitto on suunniteltu herrantertulle, joka tykkää hempeistä väreistä ja röyhelöistä.”

Perinnekeitot saavat Jyrki Sukulan käsittelyssä myös uuden värin. Esimerkiksi lohikeitto värjäytyy punajuurella vaikkapa ystävänpäivään sopivaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Vaaleanpunainen keitto on suunniteltu herrantertulle, joka tykkää hempeistä väreistä ja röyhelöistä.”

Vävypojan saa Jyrkin mukaan puolelleen kotitekoisella lihakeitolla. Astetta fiinimmässä tilaisuudessa vaikutuksen tekee kahvikupista tarjottu rapu-cappuccino, eli rapukeitto kermavaahdolla koristeltuna.

Illallinen päättyy tietysti jälkiruokakeittoon. Huippukokin suosikki on suomalaisen hiihtäjän mukaan nimetty Susi-Kallen mustikkakeitto vaniljajäätelön kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla