Ystävän mielestä Leandra Medinen tyyli karkotti miehiä. Mitä siitä, sillä se on tuonut hänelle miljoonia ihailijoita.

 

New Yorkin New Schoolissa journalismia opiskellut amerikkalainen Leandra Medine, 28, aloitti Man Repeller -muotibloginsa (manrepeller.com) huhtikuussa 2010. Blogin nimi viittaa naisten rakastamiin trendeihin, joihin miehet eivät perinteisesti ole olleet kovin ihastuneita: haaremihousuihin, haalareihin ja poikaystäväfarkkuihin.

Nimellä on myös toinen merkitys: se syntyi Leandran valitellessa ystävättärelleen epäonnistunutta rakkauselämäänsä, johon ystävätär tokaisi: ”Tietenkään kukaan ei halua deittailla sinua, ethän pukeudu miehiä varten.” Leandra käänsi älyttömän tokaisun vahvuudekseen. Hänelle muoti oli tärkeämpää kuin deittailu, joten hänestä tuli Man Repeller eli miesten karkottaja.

Moni kysyi, onko Leandra lainkaan uskottava miesten karkottaja, jos kerran menee naimisiin.

Vuonna 2012 blogin uskollinen lukijakunta yllättyi, kun Leandra ilmoitti naimisiin menostaan pankkiiri Abie Cohenin kanssa. Palauteryöppy oli valtava: Leandra ei ollut kertonut seurustelustaan blogissa, ja osa lukijoista oli oikeasti tuohtunut. Moni kysyi, onko tämä lainkaan uskottava miesten karkottaja, jos kerran menee naimisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Nykyään man repelling on saanut onneksi uuden, myönteisen merkityksen: itseään varten pukeutuminen. Vain viidessä vuodessa Man Repeller on kehittynyt pieneksi mediayhtiöksi, joka työllistää Leandran lisäksi kuusi ihmistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sivusto sisältää nokkelasti ja humoristisesti kirjoitettuja muotianalyysejä, näytösarvosteluja, tyylivinkkejä, videoita ja podcastejä. Sivulla puidaan myös muotimaailman ulkopuolisia ajankohtaisia aiheita. Man Repeller kuuluu netin suosituimpiin tyyliblogeihin ja erottuu niiden massasta edukseen lähestyttävyydellään ja vitsikkyydellään, sillä se ei ota itseään turhan vakavasti. Kuukausittain sivukatseluja kertyy kymmenen miljoonaa, ja Instagramissa seuraajia (@manrepeller) on 1,2 miljoonaa.

Nykyään man repelling on saanut onneksi uuden, myönteisen merkityksen: itseään varten pukeutuminen.

Muotiviikoilla Leandra istuu näytösten eturivissä toimittajien, sisäänostajien ja julkkisten kanssa. Hän kuuluu aina tapahtumien kuvatuimpiin ja kiinnostavimpiin pukeutujiin. Tyyli on kiehtova ja naisellinen, mutta ei liian trendikäs, koreileva olematta yliampuva. Leandran tyylin kulmakiviä ovat runsaat rannekorut. Hän on ehtinyt jo kirjoittaa omaelämänkerrallisen teoksenkin, Man Repeller: Seeking Love, Finding Overalls.

Sisältö jatkuu mainoksen alla