Source
Juha Salminen

Riitta Lindegren iloitsi housupukujen uudesta tulemisesta ja kertoi uudesta kirjaprojektistaan.

Glorian äitihahmo ja pitkäaikaisin päätoimittaja Riitta Lindegren iloitsi lehden 30 vuotta kestäneestä menestyksestä.

"Toivon, että Gloria jatkaa vielä seuraavatkin 30 vuotta ja säilyttää tyylinsä. Gloria on aina ollut vähän enemmän kuin mikään muu lehti juuri siksi, että siinä on glooriaa. Samaa glooriaa odotan myös illan muotinäytökseltä", hän sanoi ennen Gloria Fashion Show'n alkua.

Riitta kertoi edelleen rakastavansa pukeutumista ja seuraavansa muotia. Tämän syksyn trendeihin hän oli erityisen tyytyväinen.

"Syksyn muoti sopii hyvin vähän varttuneemmallekin, koska helmat ovat pidentyneet ja vaatteet ovat naisellisen klassisia. Olen aina ollut housupukutyyppi, ja vihdoin naisten housupuvut ovat palanneet takaisin muotiin pitkän tauon jälkeen."

Riitan syksysuunnitelmiin kuuluu matkustelua ja salaperäinen projekti, josta hän pysytteli vielä melko vaitonaisena.

"Kirjoitan kirjaa, joka toivottavasti valmistuu syksyn aikana. Kirjan aihe on salaisuus, mutta voin paljastaa, että se ei ole romaani."

Tärkeilevän ja jäykän bleiserin aika on ohi, mutta sen notkea serkku taipuu moneen menoon.

1. Rennosti lauantaina

 

Bleiseri on ollut pois muodista jonkin aikaa, mutta nyt se tulee vahvasti takaisin. Jäykät ja joustamattomat materiaalit, liian skarpit leikkaukset ja totinen ilme ovat jääneet pois. Tosin skarppiutta nähdään 90-lukua imitoivissa bleisereissä, joissa on korostetut olkapäät, mutta se onkin sitten toinen juttu.

Näissä kuvissa oleva In Wearin bleiseri muuntautuu loistavasti arjesta juhlaan. Vapaa-ajalla sen voi pukea myös ohuen neuleen ja chinosten kanssa tai kasmirhupparin ja -verkkareiden seuraksi.

Acne Studiosin t-paita 120 e, Beamhill. Sivutereillä terästetyt  boyfriendfarkut 249 e, Sportmax Code/MaxMara Helsinki. Valentinon vyölaukku 1 240 e, Della Marga. Gas Bijouxin korvakorut 65 e ja rannekorut88 e–150 e, La Matta. Niken lenkkarit 200 e, Beamhill.

2. Tyyliä iltaan

 

 

Kontrastit tuovat asuun mielenkiintoa. Arkinen vakosametti saa uutta hehkua täyspaljettihameesta ja muuntautuu iltableiseriksi. Yhtä hyvin sen voi pukea tummapohjaisen, runsashelmaisen kukkamekon ylle, ja kyläilyasu on valmis.

Midimittainen paljettihame 140 e, French Connection. Gas Bijoux -korvakorut 260 e, La Matta. Fendin laukku 1 750 e, Luxbag. Tupsukoristeiset sling back -kengät  179 e, Ted Baker.

 

3. Tehokas työasu

 

Kun ostaa kokopuvun, vaatekaappiin saa paljon lisää vaihtoehtoja. Sammareita voi käyttää neuleiden, neuletakkien ja paitapuseroiden kanssa. Työlookissa bleiserin voi yhdistää myös silkkisen paitapuseron ja polvipituisen nahkahameen tai pooloneuleen ja villakankaisten housujen kanssa.

Vakosamettihousut 109,95 e, In Wear. Huivikauluspusero 190 e, Whyred. Korvakorut 95 e, Dyrberg/Kern. Célinen laukku 1 750 e, Luxbag. Klassikkoavokkaat 565 e, Prada.

Tästä eivät juhlat enää parane! Gloria Fashion Show'n muotinäytöksen jälkeen vip-juhlia jatkettiin yöhön asti. Iltaan kuului jälleen samppanjaa, näyttäviä tyylejä ja iloisia juhlavieraita. Katso kuvakavalkadi illan tunnelmasta!