Gloria Fashion Show'ssa tyyli-inspiraatiota riitti myös näytöslavan ulkopuolella. Ikuistimme säkenöivät juhlavieraat, katso kuvakavalkadi!

Gloria Fashion Show'n kutsuvierasjuhla järjestettiin perjantaina 1.9. Tunnelma oli katossa ja hymyt herkässä, kun Kaapelitehtaalla juhlittiin Glorian 30-vuotista taivalta ja ihailtiin syksyn houkuttelevinta muotia.

Rikka Juntala

Gloria Fashion Show'n vierailla nähtiin upeita tyylejä – katso kuvat!

Tämäkö surullinen joukko edustaa suomalaista parhaimmillaan? Olen totaalisen järkyttynyt. Onko niin,ettei tässä maassa ole jäljellä yhtään tyylikästä ihmistä? Jos on,niin nähtävästi karttavat kaukaa tuollaiset tilaisuudet...Ei yhtään hyvin leikattua tukkaa,ei yhtään tyylikästä asukokonaisuutta. Käherrettyjä hiuksia,liikaa meikkiä,sotkuista pukeutumista. Huomion tavoittelu ja liikaa yrittäminen ei ole tyyliä,se on säälittävää.
Lue kommentti

Hehkuvia värejä, hulmuavia helmoja ja paljettien kimallusta. Kesän muodissa on lupa leikitellä!

Glorian kesänumeron muotijuttu kuvattiin uudessa St. George -luksushotellissa Helsingissä. Kurkkaa kuvausten tunnelmiin ja poimi videolta parhaat ideat kesän menoihin.

Muotikuvausten lopputuloksen näet uudesta kesä-heinäkuun Gloriasta.

 

 

 

Ihan kohta on syyskuu – ja entistäkin upeampi Gloria Fashion Show. Liput kannattaa ostaa pian, sillä viime vuonna show myytiin loppuun nopeasti.

”Pukeutumisessa on samaa ilmaisuvoimaa kuin laulujen tekemisessä. Kummassakaan ei ole rajoja. Viime aikoina olen innostunut taas väreistä, paljettitakeista ja bändipaidoista. Seuraan myös paljon suomalaisia uusia suunnittelijoita”, laulaja-lauluntekijä Ellinoora kuvaa suhdettaan muotiin.

Carrie- ja Leijonakuningas -hiteistään tunnetuksi tullut artisti avaa tämän vuoden Gloria Fashion Show’n.

”Se on minulle tosi iso juttu”, hän iloitsee.

Gloria Fashion Show järjestetään Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa, jonne tänä vuonna rakennetaan venetsialaishenkinen, palazzomainen kokonaisuus.

”On hauskaa tuoda teolliseen tilaan loistokkuutta ja ilmavuutta. Inspiraation lähteenä olivat venetsialaiset torit, vanhanaikaiset kulissit sekä ponnahduskirjat”, tilasuunnittelija Ilkka Mälkiäinen kertoo.

Tekijäkaarti muotitoimittaja-stailisti Liisa Kokon johdolla marssittaa lavalle syksyn upeimmat muotikokonaisuudet ja tunnelmat. Illan musiikista vastaa edellisvuosien tapaan dj-kaksikko D.R.E.A.M.

Malleina ovat muun muassa kesä-heinäkuun Glorian päähaastattelun tähti Jaana Ukkola, toukokuun Glorian Kansallisooppera-muotijutun charmantti malli Ben Desombre, Razavin sisarukset Maryam ja Shadi sekä yleisön suursuosikki Nala Ranskasta.

Liput tulevat myyntiin 1.7. Hanki lippusi ajoissa, sillä viime vuonna show myytiin loppuun jo elokuun alussa.

Gloria Fashion Show Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa lauantaina 1.9. klo 15, 17 ja 19. Liput ticketmaster.fi.