”Glittermekon voi stailata sekä arkeen että juhlaan. Välillä tuntuu, että mekko on liikaa juhliin, mutta arjessa se menee hyvin.” Mekko Zara, paita Cos, tennarit Converse.
”Glittermekon voi stailata sekä arkeen että juhlaan. Välillä tuntuu, että mekko on liikaa juhliin, mutta arjessa se menee hyvin.” Mekko Zara, paita Cos, tennarit Converse.

Elisa Koskinen ei usko asumokiin. Tärkeintä pukeutumisessa on rohkeus.

Teininä Elisa Koskinen pukeutui samalla tavalla kuin muutkin ikäisensä, kireisiin matalavyötäröisiin farkkuihin ja Adidakseksen Superstar-tennareihin.

– Kun aikuistuin ja sain lapsia, tyylin ikehittyi tällaiseksi kuin se on nyt. Ei minulla ole enää tarvetta tai aikaa keskittyä siihen, mitä muut ajattelevat minusta tai pukeutumisestani, koska huomio on hyvällä tapaa siirtynyt lapsiin. Olen siinä mielessä vapautunut muiden mielipiteistä.

Aikuistuminen on myös tuonut huumoria Elisan valintoihin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Kaiken ei aina tarvitse olla niin vakavaa, etenkään pukeutumisen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pinkin, pallokuvioisen takin ostin ihanasta Curated Second Hand -nettikaupasta.” Korkokengät ja mekko on ostettu kirpputorilta. Laukku on vintage Dior.

Ilman tiukkoja sääntöjä

Asianajotoimistossa sihteerinä työskentelevä Elisa tunnetaan Instagramissa väreillä ja printeillä kyllästetyistä asukokonaisuuksista ja kauniiden arkihetkien jakamisesta @elisakoo-tilillään.

Yhtenä päivänä hän saattaa mennä ystävien kanssa aamiaiselle raitapaidan päälle vedetyssä glittermekossa, toisena hänet nähdään töissä toimistolla maanläheisemmässä asussa, esimerkiksi ruskeassa mekossa, joka on yhdistetty pinkkeihin sukkahousuihin.

– Minun ei tarvitse hillitä tyyliäni töissä,vaikka toki siellä pitää olla asiallinen. Erityisiä rajoituksia pukeutumisessa ei ole,mutta en pukeudu töihin tyllimekkoihin tai reikäisiin farkkuihin.

”Tykkään yhdistellä eri printtejä ja kuoseja keskenään. Tämä on kiva kotiasu.” Housut ja takki Vimma, raitapaita Cos.

Sosiaalinen media ei koskaan ole ollut Elisan päätyö eikä hän ole tehnyt sisältöjä siksi, että kasvattaisi seuraajamäärää tai saisi kaupallisia yhteistöitä. Tuttavuus yrittäjä ja somevaikuttaja Kirsikka Simbergin kanssa toi Elisalle näkyvyyttä, kun Kirsikka haastatteli häntä Musla-blogiinsa.

Nyt Elisa tekee neljänä päivänä viikossa päivätöitään ja on perjantaisin hoitovapaalla nuoremman poikansa kanssa sekä tekee sosiaalisen median projekteja.

– Vaikka en ole koskaan tehnyt somea tavoitteellisesti, olen iloinen kaikista mahdollisuuksista, joita se on tuonut.

Elisa kuvaa kaikki Instagram-tilinsäkuvat puhelimellaan eikä koskaan editoi niitä.

– Haluan, että kuvat ovat mahdollisimman aitoja ja hieman epätäydellisiä, kuten tyylinikin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elisakoo

Uniikkeja aarteita

Useimmat Elisan vaatteista ovat kirpputoreilta ja vintagekaupoista. Hänen vaatekaappinsa on uniikkien vaatekappaleiden aarreaitta, ja makuuhuoneen henkareilla roikkuu vuosikymmenien takaa säilyneitä mekkoja ja tasselein koristeltuja käsilaukkuja.

Joukosta löytyy myös suomalaisten vaatemerkkien, kuten Vimman, Papun,Marimekon ja Voglian, mallistokappaleita.Meikkipöydällä kimaltelee veikeitä koruja.

Vaatteet ovat kuitenkin Elisalle vain yksiosa tyylin ilmentymistä. Paljon suurem-massa roolissa ovat käytöstavat, itseluottamus ja se, miten ihminen kantaa itsensä.Vaatteet antavat viimeisen silauksen.

–Heti, kun vaatteita alkaa liikaa miettiä,asu ei toimi. Yhtään vaatteita aliarvioimatta ne ovat sivuosassa tyylin rakentumisessa.

Elisan pukeutumisvinkki on yksinkertainen: älä himmaile

Tämä on lyhennelmä tammikuun 2021 Gloriassa ilmestyneestä jutusta. Lehdestä löydät muun muassa Elisan shoppailupaikat ja paljon lisää tyyli- ja asuvinkkejä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla