Keittiöstä tutut aineet hoitavat ihon pehmeäksi. Testasimme luonnolliset kuorinnat. 

Patyka Marine Crystal Revitalizing Body Scrub Toning Smoothing Care 150 ml/26 e

Pienet suolarakeet ja unikonsiemenet kuorivat ihon lempeästi. Tuoksu on testin paras, raikas ja merellinen. Tuote on melko juoksevaa ja tehot irtoavat paremmin kuivalle iholle käytettynä. Lopputulos on puhdas ja sileä.

Absolution Le Gommage Corps Eclat Vartalo-kuorinta 208 g/26 e TESTIN VOITTAJA

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tuotteen kuorinta perustuu hohkakivijauheeseen. Tämä on tarkoitettu tositoimiin, tuote kuorii tehokkaasti ja lääkemäinen tuoksu antaa asiallisen vaikutelman. Ihosta tulee todella sileä, ja kasviöljyt jättävät pintaan kevyen voitelun. Loistotuote karkealle iholle, mutta ei ihan jokapäiväiseen käyttöön.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Beauty Garden Gommage Corps Bio Sucre De Betterave 125 ml/32 e

Geelimäinen voide jossa pieniä sokerihippuja ja kehäkukkaa. Hierotaan kuivalle iholle, kastuessaan sokeri sulaa ja muodostaa iholle lempeän pesuaineen. Miellyttävä tuoksu. Käytössä tämä on ennemminkin kevyesti kuoriva suihkugeeli kuin tehokas kuorintavoide.

Weleda Birch Body Scrub 150 ml/18 

Pienet vaharakeet kuorivat varovaisesti, ja niitä on tuotteessa harvakseltaan. Tuote tuoksuu raikkaalle ja on miellyttävä käyttää. Kuorivuus on hellävaraista, melkein olematonta. Sopii herkkäihoisille, ja jos haluaa hivenen tehokkaamman vartalonpesun.

Flow Cosmetics Tourmaline Body Polish 200 ml/35 e

Vuorisuolarakeet kuorivat, jauhettu turmaliini kirkastaa ihoa ja kookosöljy ja sheavoi jättävät ihon pehmeäksi. Tuotteessa on ylellinen tuntu, eteeristen öljyjen tuoksu on lempeän kukkainen. Suolarakeet ovat melko suuria. Tämä on tehokas, mutta myös testin karkein kuorija. Miellyttävä öljyinen lopputulos.

UpCircle Coffee Body Scrub -Kahvikuorinta 200 ml/22 e

Ruskea kahvi-kaakaokuorinta sisältää kahvinpuruja, merisuolaa ja karitevoita. Koostumukseltaan sitkeän tahnamainen tuote pysyy kosteallakin iholla, mutta huuhtoutuu silti hyvin pois. Lopputulos on sileä, ja ihon pintaan jää miellyttävän öljyinen tuntu. Kahvin tuoksu on melko voimakas, mutta ei jää leijumaan koko päiväksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla