Vaatimattomuus ei kaunista, kun on kyse ripsiväreistä. Testasimme tuuheuttavat maskarat.

Bobbi Brown Shadow Eye Mascara 35,90 e/6 ml. TESTIN VOITTAJA

Tästä tuotteesta ei ole moitteen sanaa. Pakkaus on tyylikäs, harja tekee tarkkaa jälkeä, ja lopputulos on näyttävä mutta ei ylilyövä. Lisäksi ripsiväri pysyi siistinä jopa lenkillä yllättäneessä keväisessä räntäsateessa. Hinta on toki melko suolainen, mutta hankinta on hintansa arvoinen.

Idun Eir Minerals Mascara 19,75 e/8 ml.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Laadukkaan tuntuinen ripsiväri lupaa myös hoitaa ripsiä, ja koostumus olikin miellyttävä. Harja ei ollut kaikkein kätevin tai tarkin, mutta kun sitä tottui käyttämään, sai sopivasti näyttävät ja kauniin tuuheat ripset. Oli toinen testin voittajasuosikeista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Zuii Certified Organic Flora Maxi Lash Mascara 27,90 e/7 ml.

Ripsiväri on sertifioitua luonnonkosmetikkaa mutta ei käytössä eroa synteettisistä tuotteista. Harja on näppärä ja väri levittyy helposti, mutta lopputulos jää kerrostamisesta huolimatta vaatimattomaksi. Mieleen jää tuotteen hyvä tuoksu, toisin kuin ripsivärien kohdalla yleensä.

Max Factor False Lash Effect Mascara 19,50 e/13,1 ml.

Nimensä mukaisesti tuote antaa näyttävän vaikutelman tekoripsistä. Aikuiselle naiselle vaikutelma voi olla jopa liiankin nukkemainen. Näyttävä lopputulos, mutta ei testin siistein käytettävä, koska tuppasi klimppiintymään.

Isadora Lash Energy Treatment Mascara 21,90 e/14 ml.

Isadoran ripsiväri lupaa myös hoitaa ripsiä, mutta ainakaan parin viikon testijakson aikana en suurta vaikutusta huomannut. Jälki oli näyttävää, mutta pientä taipumusta klimppiintymiseen ilmeni. Pysyi hyvin iltaan saakka.

Lumene Nordic Berry Volume Mascara 14,90 e/8 ml.

Mustikkaa ja variksenmarjaa sisältävä ripsiväri levittyy siististi skarpin harjan avulla. Lopputulos myös kestää kauniina koko päivän ajan. Tuuheuttava lopputulos on kuitenkin vaatimattomampi kuin monella verrokillaan, joten sopii hillitylle meikkaajalle.

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla