Ihonhoidosta tutut rutiinit on nyt löydetty myös hiustenhoitoon. Kokeile kuitunaamioita, seerumeita ja öljypuhdistusta.

Tehoaineita seerumista

Anti-age- ja antioksidantti-merkinnät vetävät puoleensa voide- ja seerumiostoksilla. Samat ominaisuudet pitävät myös hiukset hehkuvina. Uudenlaiset hiusseerumit ravitsevat ja vahvistavat hiusta sekä trendien mukaisesti suojaavat ympäristön haittatekijöiltä kuten saasteilta. Sisleyn uusi seerumi on hiustenhoidon aallonharjalla: hoitonesteessä on aktiivisia tehoaineita aina sinkistä ja magnesiumista hiusten kasvua edistävään B6-vitamiiniin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Hair Rituel by Sisley Paris Revitalizing Fortifying -seerumi levitetään päänahkaan hiustenpesun jälkeen, 174 e/60 ml.

Pohjustus joka tarpeeseen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meikinalusvoiteet kosteuttavat kasvoja ja pitävät ehostuksen kohdallaan. Pohjustus toimii myös päänahassa. Primer-tuotteet ja -hoidot silottavat, kosteuttavat ja suojaavat pohjustusvoiteen tapaan hiusta. Kosteisiin hiuksiin levitettävissä tuotteissa on yleensä mukana myös lämpö- sekä UV-suoja. Uusinta uutta pohjustuspidoissa ovat KMS:n Style Primer -pikahoidot: hoito valitaan, kuten kasvohoitokin, oman hiustyypin mukaan. Tulokset pysyvät hiuksissa kotihoitotuotteen avulla muutaman viikon.

KMS Style Primer -hoito tehdään pesun yhteydessä, joten aikaa menee vain muutama minuutti, 43 e/hoito, sisältää kotihoitotuotteen.

Korean kuituja hiuksille

Kuitunaamiot ovat suosittuja kasvoilla. Korealaisesta kauneudenhoidosta alkunsa saaneet kuidut imeyttävät hoitavat aineet tehokkaammin, ja naamion levittäminen on helppoa. Kokeile hiuksiin samankaltaista hoitoa: huppumainen kuituhiusnaamio on helppo vetäistä hiusten päälle, ja kangas estää naamiota valumasta harteille.

Kocostar Home Salon Hair Pack -hiusnaamio tekee vartissa hiukset pehmeiksi ja sileiksi, 6,90 e.
 

Monipuoliset misellit

Misellivesi puhdistaa kasvot tehokkaasti, mutta hellävaraisesti vanulapun avulla. Miselliteknologiaa käyttävissä sampoissa pesuun tarvitaan myös vettä, mutta muuten idea on sama: lika ja tuotejäämät tarttuvat miselleihin ja pesevät kuivan tukan hellävaraisesti. Kérastasen viime vuonna hiustenhoitoon tuomat misellit saavat nyt jatkoa uudesta sampoosta, joka lupaa kos-teuttaa hiusta 48 tunnin ajan pesusta.

Kérastase Aura Botanica Bain Micellaire Riche -sampoo on omiaan karheille ja kuiville hiuksille, 29,90 e/250 ml.

Öljyllä puhdasta

Öljypuhdistajat olivat iso hitti ihonhoidossa hetki sitten, ja ne osoittautuivat hehkutuksen arvoisiksi: ne nostavat kasvoilta tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet, ja samoin ne toimivat hiuksissa. Pureologyn sampoossa on mukana jojoba-, auringonkukka-, oliivi- sekä kookosöljyä, joiden avulla tukasta irtoavat muotoilutuotteet tehokkaasti, ja samalla hiukset saavat aimo annoksen kiiltoa sekä hoitoa. Tehokkaan kosteututuksen ansiosta öljymäinen sampoo voi hyväkuntoisessa hiuksessa korvata myös hoitoaineen.

Pureology Precious Oil Shamp’Oil -sampoo on tarkoitettu erityisesti värjätyille hiuksille, 28, 50 e/250 ml.
Sisältö jatkuu mainoksen alla