Janina Fry luottaa ihonhoidossa saunaan, kosteutukseen ja kuorintaan.

Kun mallitoimiston buukkaaja kysyi parikymppiseltä Janinalta, oliko tämä koskaan ajatellut kavennuttaa nenäänsä, nuori nainen meni hämilleen. Nenää ei ikinä leikattu, mutta kommentti jäi ikuisesti mieleen.

Aikoinaan jotkut mallit leikkauttivat nenänsä ja katuivat myöhemmin päätöstään, joten Janina on tyytyväinen, ettei ryhtynyt moiseen. Persoonallisuus on hänen mielestään perinteisiä kauneusnormeja kauniimpaa.

”Nuorempana piti aina olla tällätty huippuunsa, nykyisin ehdottomasti vähemmän on enemmän.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Minulla on ollut nuoresta pitäen naurujuonteita silmien ympärillä”

Pitkään malliuraan mahtuu monenlaisia kauneustrendejä, jotka nyt huvittavat. Fyysinen muisto Janinalle on jäänyt 1990-luvun olemattomiksi nypityistä kulmakarvoista, jotka eivät koskaan kasvaneet enää täysin entiselleen. Täydennystä kulmiin tuo nyt meikkitaiteilija Suvi Tiilikaisen tekemä kestopigmentointi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muihin kauneusoperaatioihin Janina ei lähtisi mukaan. Ripsipidennyksiä tai erilaisia pistoshoitoja hän ei ole edes harkinnut.

Hoitotuotteissa Janina on siirtynyt pitkälti luonnonkosmetiikkaan. Kasvoilla näkyvät juonteet kertovat vain eletystä elämästä.

”Minulla on ollut nuoresta pitäen naurujuonteita silmien ympärillä. Liikunta, saunominen, kuorinta ja rasvaaminen pitävät ihon kunnossa luonnollisilla tavoilla.”

Kun sää sallii, Janina pyrähtää aamuisin tai vaikka keskellä päivää muutaman kilometrin juoksulenkille. Lajissa viehättää sen helppous: tennarit jalkaan ja menoksi. Talvisin hän käy sauvakävelemässä sekä salilla, jossa Janina on jo muutaman vuoden ajan harrastanut kehonhuoltoa personal trainerin kanssa.

Kun sää sallii, Janina pyrähtää aamuisin tai vaikka keskellä päivää muutaman kilometrin juoksulenkille.

”Liikunta kuuluu elämään hyvinvoinnin takia, mutta en ole mikään fitness-tyyppi”, Janina nauraa.

Rento asenne toistuu myös ruokavaliossa. Sitä saa syödä, mitä tekee mieli. Paras olo Janinalla on silloin, kun valkoiset jauhot, sokeri ja maito on minimoitu. Suosikkiyhdistelmä on kylmäsavulohipasta ja lasi valkoviiniä.

”Pastasta tykkääminen ei taida olla trendikästä, mutta ai, että se on hyvää.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla