Luonnonkosmetiikan ripsivärit ovat ohuehkoja, mutta hoitavat ja erottelevat ripset.

Lily Lolo Big Lash Mascara, 19 e/ 6,5 ml. TESTIN VOITTAJA!

Ripsiväri vannoo tekoripsimäistä tuuheutta ja kaarevuutta. Tuote onnistuu tehtävässään tiimalasinmuotoisen harjaspään ja väri-massan oikean koostumuksen avulla. Väri ei saa ripsistä yhtä eroteltuja kuin kilpakaverinsa.

Avril Le Mascara, 12 e/ 9 ml.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Ranskalaisen merkin klassisella harjalla syntyvät tuuheat ja pitkät ripset. Harmi, etteivät ripset pysy kaarevina tälläkään tuotteella. Ecocert -sertifioitu ripsiväri sisältää marulasiemen- ja auringonkukkaöljyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Boho Mascara Jungle, 16 e/ 8 ml.

Tämä puteli hyppää silmille kuin Tarzan liaanillaan. Parin lisäharjauksen jälkeen ripset ovat tuuheat ja erotellut. Ripsiväri ei kuitenkaan selvinnyt päivän seikkailuista ja oli illalla varissut vähän alaluomille. 

Zuii Organic Maxi Lash Mascara, 29 e/7 g.

Ravitsevassa ripsivärissä on jämäkkä kumiharja, jonka avulla väri levittyy helposti. Kuten luvattu, ripsistä tulee kauniin erotellut. Pituus taas ei pääse oikeuksiin, koska taivutetut ripset suoristuivat saman tien.

Maria Åkerberg Mascara Volume, 18 e/ 10 ml.

Hillittyä tuuheutta lupailevasta väristä jää mieleen vain hillitty. Lopputuloksena ovat sirot, hieman kaarevat ripset. Sadepäivälle kannattaa varata toinen tuote, niin helposti väri lähti vedellä pestessä.

Zao Mascara Aloe Vera, 25 e/ 7 ml.

Ripsenpidennyksille kehitetty ripsiväri sisältää aloe veraa ja sopii herkille silmille. Valitettavasti väri sotki sitä levittäessä, eikä lopputulos herätä tunteita. Kauniiseen puiseen pulloon voi vaihtaa täyttöpakkauksen.

Juttu on julkaistu Glorian numerossa 10/2021.

Sisältö jatkuu mainoksen alla