Hyvän ripsivärin tunnistaa siitä, että se pysyy paikoillaan. Parhaan siitä, että se myös peseytyy pois helposti. 38 asteessa pois pestävissä ripsiväreissä on nyt valinnanvaraa.

1. Maybelline Snapscara Mascara, 14 e.

Väri levittyy tasaisesti ja siististi, ja ripsistä tulee pidemmät, mutta hieman tikkumaiset eikä kovin tuuheat. Kaareva harja on käytössä hieman kömpelö. Ripsiväri on helppo poistaa lämpimällä vedellä ja se pysyy kohdillaan koko päivän.

2. Estée Lauder Double Wear Lengthening Mascara, 31 e.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tuuheuttava ja pidentävä lopputulos jo yhdellä kerroksella. Siisti käyttää, ei sottaa eikä varise. Kestävä lopputulos pysyy koko päivän ja lähteeillalla lämpimällä vedellä kuten lupaakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Clinique Lash Power Mascara, 29 e.

Pikkuinen harja sopii tarkkaan työskentelyyn. Lopputulos on luonnollinen. Tuuheampaan lopputulokseen tarvitaan toinenkin kerros. Pysyy hyvin, peseytyy luvatusti pois.

4. IsaDora All Day Long Lash Mascara, 15 e.

Elastomeeriharja erottelee ripset ja sopii huolelliselle. Lopputulos on pidentävä ja tuuheuttava, mutta vaatii pari kerrosta. Sopii tuuhearipsiselle.Kastuessaan sottaa vähän luomia. Tälläkin kertaa peseminen sujuu kuin vettä vain.

5. L'Oréal Paris Air Volume Mega Mascara, 12 e.

Kaksinkertaiset harjakset tekevät ohuemmistakin ripsistä heti tuuheat ja todella pitkät. Harjan mukana tulee paljon väriä, ja käyttö voi olla hivenen sottaavaa. Vesipesu onnistuu hyvin, väri pysyi ripsissä koko päivän.

6. Sensai M-1 Mascara 38C, 24 e. Vanha luottotuotteeni sai tässä testissä monta hyvää kilpailijaa. Sensai toimii kuin häkä edelleen, pysyy, tuuheuttaa ja peseytyy kiltisti pois. Harja on sopivan kokoinen ja sillä saa kerralla valmista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla