Kangasnaamioilla voi sekä kosteuttaa ihoa että huvittaa lähimmäisiään.

Origins Flower Fusion Rose Hydrating Sheet Mask, 4,95 e.

Olen tuoksuvien tuotteiden ystävä, joten miellyin oitis tämän naamion ruusutuoksuun. Tuoksuallergikkojen valinta tämä ei ole. Maski ei istunut kasvoille aivan yhtä sulavasti kuin muutamat verrokkinsa, mutta lopputulos oli miellyttävä. Ihoon jälkeen päin hierottavaa seerumia tuntui olevan jopa vähän liikaa.

Filorga Hydra-filler Mask, 9,90 e.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Laadukkaan tuntuinen naamio tuntui kasvoilla ylellisen viilentävältä. Tuoksu oli mieto ja miellyttävä. Kosteuttava vaikutus tuntui kyllä, vaikkei ollut testin tehokkain. Hyvä perustuote, jonka käyttäjä ei pety.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kocostar Slice Mask Sheet Aloe Vera, 4,90 e.

– Apua, mikä rokko sinulla on naamassa, viestitti ystäväni, kun lähetin hänelle kuvan testihetkestäni. Kieltämättä näytin hassulta liimattuani kasvojeni kuivimpiin kohtiin 12 erillistä vihreää aloe vera -lappusta. Käyttö hämmensi sen verran, että tueksi piti katsoa tutoriaali YouTubesta. Ihmeen hyvin lapu tpysyivät vaaditut 20 minuuttia. Lopuksi kehotettiin hieromaan ylimääräinen tuote ihoon, mutta tahmea aine ei levittynyt kovin hyvin. Kosteuttava vaikutus tuntui, mutta näprääminen olisi jatkuvassa käytössä liian hankalaa.

Glamglow Thirstysheet 24-Hour Hydrating Sheet Mask, 9,90 e.

Naamio lupaa vaikutusten tuntuvan 24 tuntia, ja lupaus kyllä pitää paikkansa. Kasvojen ylä- ja alaosalle on oma maskinsa, ja ne on pakattu tiukkaan pinkkaan, jonka erottelu vaatii näppäriä sormia ja hyviä hermoja. Käyttömukavuus on kuitenkin erinomainen, kun naamio pääsee kasvoille saakka. Ihana viilentävä vaikutus tuntuu pitkään käytön jälkeen.

Lancôme Advanced Génifique Hydrogel Melting Mask, 13 e.

Naamio on testin liukkain tapaus. Lähes kumimainenmateriaali ei tunnu kasvoilla yhtä miellyttävältä kuin kangasmaisemmat tuotteet. Tehossa sen sijaan ei ole moitteen sijaa, varsinkin kun käytin tuotetta maksimiajan eli puoli tuntia. Hipiästä tuli suloisen pehmeä.

Biotherm Life Plankton Essence-in-Mask, 6,90 e. TESTIN VOITTAJA

Naamio oli ihanan helppo levittää kasvoille, ja sentukeva materiaali tuntui kasvoilla suorastaan ylelliseltä. Myös tuoksu oli miellyttävä. Täsmällinen kah-deksan minuutin vaikutusaika huvitti, mutta riitti tekemään ihosta ihanan pehmeän. Tässä on luottotuotteen aineksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla