Tyylitaituri Luka Sabbatia on kutsuttu Z-sukupolven Chlo√ę Sevignyksi.

Luka Sabbatin,22, isä Clark Sabbat on muotisuunnittelija ja äiti Jessica Romer työskentelee stailistina ja muotinäytösten mallivaraajana. Luka käytännössä kasvoi supermallien hoivassa näytösten takahuoneissa.

Malliksi Luka bongattiin, kun hän oli 15-vuotiaana kaakaolla isänsä kanssa. Hänen Instagram-tilillään on 2,1 miljoona seuraajaa, ja hän tekee rahakkaita yhteistyöpostauksia esimerkiksi Calvin Kleinin ja Evianin kanssa. Luka myös tähdittää suosittua Black-ish-komediasarjaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@lanvinofficial thanks to @mr_carlos_nazario ūüĖ§

A post shared by Mr. Fallback (@lukasabbat) on

Luontaisen tyylitajun lisäksi Lukan suosion salaisuus ovat hänen vahvat mielipiteensä. Jo teininä hän tapasi New Yorkin muotiliikkeissä notkuessaan muun muassa muotisuunnittelija Virgil Ablohin, joka esitteli hänet Kanye Westille. Nykyään hän onkin Kardashian-perheen lähipiiriä. Sabbat on viime aikoina yhdistetty sekä Kourtney Kardashianiin että Kendall Jenneriin, mutta he ovat vain perhetuttuja.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coachella was too meta, I’m sorry.

A post shared by Mr. Fallback (@lukasabbat) on

Luka ja Paris Hilton Coachella-festivaaleilla vuonna 2018.

Yst√§vyytt√§ enemp√§√§ ei ole my√∂sk√§√§n Lukan ja tyyli-ikoni Chlo√ę Sevignyn kanssa, vaikka heid√§t onkin bongattu kulkemasta k√§si k√§dess√§.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

‚Äď Lukassa oleellisinta ei ole tyylitaju, vaan h√§nen ihana energiansa, Sevigny kuvasi yst√§v√§ns√§ charmia New York Magazine -lehdelle viime vuoden kev√§√§ll√§.

Lukan Instagram-tili @lukasabbat

Sisältö jatkuu mainoksen alla