Mainos

Kauniiden säilytysratkaisujen ja harkitun väripaletin avulla lasten lelut ja LEGO DUPLO -palikat asettuvat luontevasti osaksi yhteisen kodin sisustusta – inspiroivimmat ideat löytyvät tietysti Instagramista.

Lelut ojennukseen

Jos haaveissasi on minimalistisen tyylikäs koti, panosta kauniisiin säilytyskoreihin, jotka pitävät palikat järjestyksessä ja helposti saatavilla. Punotut korit ja rottinkikorit kestävät aikaa ja käyttöä, ja toimivat kaikessa yksinkertaisuudessaan myös sisustuselementteinä.

Punottu kori on kaunis ja käytännöllinen säilytyspaikka LEGO DUPLO -palikoille.
Punottu kori on kaunis ja käytännöllinen säilytyspaikka LEGO DUPLO -palikoille.

Palikat paraatipaikalle

Leikkiminen kehittää lapsen mielikuvitusta, ja LEGO DUPLO -palikoista syntyykin mitä mielikuvituksellisempia rakennelmia. Kannusta lasta luovuuteen; valitkaa yhdessä sopiva paikka, jossa lapsi voi esitellä uusimpia luomuksiaan. Kirjahylly, säilytyskaapin päällinen ja ikkunalauta ovat kaikki hyviä sijainteja vaihtuvalle taidenäyttelylle. Avajaisissa tarjoillaan taiteilijan lempiherkkuja.

Vaaleita värejä

Uusi raikkaan vaalea väritys antaa LEGO DUPLO -palikoille modernin ilmeen. Herkullisen pelkistetty Moduulileikkimökki on uutuus, joka kannustaa lasta roolileikkeihin – ja on yksinkertaisesti liian kaunis piilotettavaksi.

Roolileikkeihin kannustava Moduulileikkimökki on vaaleansävyinen LEGO DUPLO -uutuus, joka löytää paikkansa paraatipaikalta olohuoneen kaapin päältä.
Roolileikkeihin kannustava Moduulileikkimökki on vaaleansävyinen LEGO DUPLO -uutuus, joka löytää paikkansa paraatipaikalta olohuoneen kaapin päältä.

Inspiraatiota Instagramista

Parhaat sisustusvinkit lapsiperheelle löytyvät Instagramista. Kurkkaa ainakin ruotsalaisen graafikkoäidin kauniiseen kotiin, joka löytyy nimellä @miniwilla. Astetta värikkäämpiä ja leikkisiä ideoita kotiin ja lastenhuoneeseen tarjoaa @lotjes_kiekjes, kun taas @wunderblumen ihastuttaa maanläheisillä väreillä ja vanhan talon romantiikalla. Kahden pojan äiti @gracielaraquel omaa pelkistetyn tyylikkään kodin, jossa viihtyy koko perhe.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

LEGO DUPLO

• LEGO DUPLO on tukenut lasten oppimista jo vuodesta 1969 lähtien.

• Pastellisävyinen Leipomo, värikäs Aakkosauto, monipuolinen Palikkarasia, Moduulileikkimökki ja roolileikkeihin kannustavat Leikkihuone sekä Makuuhuone ovat lapsen kehitystä motivoivia LEGO DUPLO -uutuustuotteita.

• LEGO DUPLON verkkosivuilta ja sosiaalisen median kanavista löydät lisää tietoa oppimisesta ja innostavia ideoita uusiin leikkeihin.