Tässä kuussa inspiroidumme talven ihanista, ylellisistä takeista, jotka ovat nyt muodikkaan laivastonsinisiä ja ryhdikkäitä. Näyttelijä Anna Paavilainen tunnustautuu Tyylini-jutussa ysärimuodin faniksi, joka rakastaa erityisesti Tukholman vintagekauppoja. Haastattelemme myös Pia Stjernvallia, jonka työ EU:n siviilikriisinhallintaoperaation päällikkönä Afganistanissa on kaikkea muuta kuin sisäsiisti toimistotyö. 

Totta kai kerromme kaiken vuoden tyylikkäimmästä muotitapahtumasta, Gloria Fashion Show’sta, joka kokosi yhteen huippumallit, muodin ystävät ja Helsingin seurapiirin. Ruokatoimittaja Mari Cadaut kertoo ilmiöstä, joka on vasta matkalla Suomeen: aamiaispannareita ja meheviä munakkaita nautitaankin tällä kertaa päivälliseksi. Nauti tuhdista lukupaketista!

​Suomenruotsalainen Elmer Bäck nappasi huippuroolin brittiohjaaja Peter Greenawayn elokuvasta Eisenstein in Guanajuato. Berliinistä on tullut tärkeä paikka kokeellisen teatterin näyttelijälle.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Onko sinunkin luonnollinen hiusvärisi hehkeä maantieharmaa? Hyviä uutisia, se on nyt trendikkäämpi hiusväri kuin koskaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

 

Vain viikko aikaa, mutta mieli tekisi kaukomaille? Huolellisesti räätälöitynä viikossa ehtii kokea maagisen Etelä-Afrikan kauneimmat paikat. Hyppää mukaan kahden naisen seikkailuun.

 

Merja Järvelä

Teen vasta tuttavuutta Gloria-lehden kanssa. Tässä numerossa luin suurella mielenkiinnolla ja kunnioituksella jutun "Älä kerro äidille". Hieno kertomus rohkeasta ja terveellä itsetunnolla varustetusta naisesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla