Hiuksia hellitään nyt luonnosta löytyvillä tehoaineilla.

1. Kaukomaiden kakadumarja

Australia on täynnä eksoottisia eläin- ja kasvilajeja. Tropiikista on nyt löytänyt kakadumarja, joka on yksi parhaista luonnollisen C-vitamiinin lähteistä: yhdessä hedelmässä on yli 50 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinissa. Kakadumarja on kuivan ja kiillottoman tukan pelastaja, sillä se tehostaa kollageenin ja elastaanin tuotantoa, minkä ansiosta hiukset saavat takaisin luonnollisen loistonsa.

2. Syväpuhdistava hiili

Hammastahnat ja ihonhoitotuotteet ovat jo pitkään ratsastaneet hiilen puhdistavilla ominaisuuksilla, ja nyt samat voimat valjastetaan hiustenhoitoon. Hiuspuuteri, kuivasampoo ja muut muotoilutuotteet tukkivat päänahkaa, minkä vuoksi tyvi rasvoittuu nopeasti. Hiili syväpuhdistaa tuotekertymät ja päänahan tuottamat öljyt tehokkaasti vahingoittamatta kuitenkaan hiuspohjaa. Syväpuhdistavien sampoiden lisäksi hiilestä on hyötyä myös tehohoidoissa sekä muotoilutuotteissa raikastamassa tukkaa.

3. Moniottelevat probiootit

Täydellisessä maailmassa jokainen päivä olisi hyvä hiuspäivä. Vuodenaikojen vaihtelut, lämpölaitteet sekä värjääminen kuitenkin sekoittavat pakkaa tehokkaasti. Päänahassa on enemmän talirauhasia kuin muualla kehossa, ja hiuspohjassa elää ainutlaatuinen mikrofloorakanta. Jos kanta häiriintyy, voi tuloksena olla hilsettä ja herkistymistä. Apuun saapuvat probiootit: vatsaa rauhoittavat sekä ihonhoidossa jo vahvan jalansijan saaneet hyvänlaatuiset bakteerit vahvistavat hiuspohjaa, suojelevat sitä ilmansaasteilta sekä auttavat kuivuuteen ja kutinaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

4. Suojaava lootuskukka

Ayurvedassa suosittu lootuskukka on tunnettu rauhoittavasta tuoksustaan. Miellyttävän tuoksun lisäksi lootus on omiaan pitämään huolta hiuksista kaupunkielämän vilskeessä: kukan siemenistä saatava uute muodostaa hiuksiin suojakerroksen, joka pitää katupölyn ja muut ilman pienhiukkaset loitolla. Lootuskukan öljyn luvataan myös lisäävän väriä muodostavan melaniinin tuotantoa hiuksissa, mikä tarkoittaa vähemmän harmaita hiuksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. Tehokosteuttava moringaöljy

Päänahan hoitaminen on ollut vuoden ykköstrendi hiustenhoidossa, eikä suotta: kun pohja on kunnossa, näyttää tukkakin elinvoimaisemmalta. Hoitavista ainesosistapuhutuin on arganöljyn manttelinperijäksi tituleerattu moringaöljy. Moringapuusta saatava öljy sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka kosteuttavat ja suojaavat päänahkaa. Öljyä on käytetty jo vuosisatojen ajan ruoanlaitossa, lääkkeissä ja kauneudenhoidossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla