Uudessa sarjassa Glorian päätoimittaja Minna Juti kertoo tuoteihastuksista, jotka jäivät vakikäyttöön.

Mikä tuote?

Lumene

Bright Now Vitamin C Mask

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Hinta noin 20 e

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tunnen aina suurta riemua ja luovuuden iloa, kun huomaan käyttäväni jotakin kosmetiikkatuotetta tyytyväisenä mutta toisin tai toiseen tarkoitukseen kuin miten sitä neuvotaan käyttämään.

Tämänhetkisistä ”väärinkäytöksistäni” ehdottomasti palkitsevin on Lumene Bright Now -sarjan Vitamin C -pikanaamio. Sitä kehotetaan levittämään runsaasti puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Vaikutusajaksi ehdotetaan viittä minuuttia, jonka jälkeen ylimääräinen naamio taputellaan kasvopaperiin. Naamiota neuvotaan käyttämään kerran viikossa tai aina tarvittaessa.

En edes muista, miten ensimmäisen kerran keksin levittää pikanaamion yövoiteeksi. Ilmeisesti seisoin umpiväsyneenä yläkerran makuuhuoneen peilin edessä ja olin unohtanut levittää alakerran kylpyhuoneen kaapissa olevaa yövoidetta kasvoilleni. Kun käden ulottuvilla oli pikanaamiotuubi, en juuri miettinyt, vaan levitin ylellisen pehmeän naamion iholleni ja painuin sänkyyn.

Aamulla herätessäni huomasin, että kasvojeni iho tuntui tavallista pehmeämmältä ja näyttikin sileältä ja virkistyneeltä. Päätin kokeilla pikanaamioyövoidetta toistekin. Joka kerran olen ollut yhtä tyytyväinen. Aamulla iho on hoidetun tuntuinen ja heleä. Ihan niin kuin naamion luvataankin toimivan sen tuote-esitteessä: ”Virkistävä kasvonaamio on (nopea) pika-apu väsyneelle iholle. Ylellisen pehmeä naamio kirkastaa, rentouttaa ja virkistää ihoa (viidessä minuutissa).”

Käytin ensimmäisen naamioputkilon loppuun kerran pari viikossa yövoiteena ja ostin sen jälkeen uuden. Sekin on nyt loppumassa, ja ostan melko varmasti vielä kolmannen pakkauksen. En ole merkkiuskollinen ja käytän mielelläni samaan aikaan vuorotellen useita eri tuotteita, niin meikkejä kuin hoitotuotteitakin. Bright Now -naamio on oikein hyvää vaihtelua tässä levottomassa rytmissäni. Turvaudun siihen nykyisin lähes joka kerta, kun tiedän seuraavana päivänä edessä olevan tärkeän tapaamisen tai muun menon, jossa haluan näyttää mahdollisimman hyvältä. Toki käytän sitä silloin tällöin myös pikanaamiona, mutta silloin edellisestä yövoidekäytöstä saa olla jo jonkin aikaa.

Bright Now -sarjan tuotteisiin käytetään muun muassa pohjoisen villiä lakkaa ja kapseloitua C-vitamiinia. Sen sanotaan liukenevan ihoon vapaata vitamiinia hitaammin ja tasaisemmin sekä imeytyvän hyvin.

Lue myös:

Janna Hurmerinta: ”Tästä voiteesta meinasin seota”

Sisältö jatkuu mainoksen alla