Kaipaako tyylisi syyspäivitystä? Syyskuun Gloria ratkoo kaikki kauden tyylipulmasi ja tarjoaa mojovan paketin syysmuotia sekä esittelee kauden kuumimmat meikkilookit mahtiripsistä lautassilmiin. Upeasta Syksyn meikkitrendit -jutusta nappaat parhaat vinkit vaikkapa Gloria Fashion Show'hun (kai olet varannut jo lippusi?)

Aina muotijutussa ei tarvitse olla ammattimalleja. Kuvasimme Suomi-muotia uusien nuorten kansanedustajien yllä. Samalla puhuimme vähän politiikkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Piipahdamme luontomatkailijan unelmakohteessa Skyen saarella sekä Tampereella, josta alkoi Arelan muotiperheen - äidin ja kahden tyttären - tarina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Rouva Cadaut valmistautuu jo syyskuun kohottavimpaan tapaukseen eli Gloria Fashion Show'hun valmistamalla muotijuhlissa tarjottavat herkut omassa keittiössään. 

Päivi

Olen jo vuosien ajan lukenut Glorian jokaisen numeron, välillä tilaajana ja välillä ostanut irtonumeroita. Jotenkin ei vain pysty yhtään numeroa päästämään ohi. Ensimmäiseksi täytyy aina lukea Paljaana-juttu, on mukavaa nähdä, miten luonnonkauniilta julkkisten tutut kasvot näyttävät ilman meikkiä ja mitkä ovat heidän luottotuotteensa. Kosmetiikka- ja meikkiaiheiset jutut ovat minulle tärkeitä, jos niitä ei ole, en osta/tilaa lehteä.

Syyskuun Gloriassa oli mielenkiintoinen juttu Skyen saarelta, upeat kuvat saivat kiinnostuksen heräämään matkustaa sinne joskus. Myös Arelan naisista kertova juttu oli mielenkiintoista ja kannustavaa luettavaa. Hyvä Gloria ja hyvä Suomen naiset!

Sisältö jatkuu mainoksen alla